Carlito’s (ESP)

Nti Papu Herneetkin rokkaa -blogista vinkkasi minulle erään postaukseni kommenteissa Sellossa sijaitsevasta Carlito’s-ravintolasta. Köpöttelen Sellon käytäviä viikottain, joten ravintolassa käynti on vain odottanut sopivaa päivää. Eräänä perjantaina suuntasimme vihdoin jumppani jälkeen ravintolaan syömään, vatsa kurni tuona perjantaina ihan kamalasti, enkä millään jaksanut odottaa, että pääsen kotiin syömään. Soitinkin siis herra Longfieldille, joka saapui suoraan töistä aikaiselle päivälliselle.

Eipä muuten Nti Papu turhaan ravintolaa kehunut! Kuten olen ennenkin harmitellut, ei Espoon ravintolatarjonta ole kovin kummoinen, mutta tähän mennessä olemme törmänneet ainakin kahteen loistavaan ravintolaan – Momsiin sekä tähän Carlitokseen.

Minä puputin ceasar-salaatin ja herra Longfield söi tuhdimman Club Sandwichin. Ja voi, että miten herkullisia molemmat annokset olivatkaan! Salaattini sisälsi juuri oikean verran kastiketta – salaatti ei lillunut siinä, mutta kastikkeen määrässä ei myöskään oltu pihtailtu. Tämän lisäksi kana maistui todella maukkaalta ja se oli ihanan mureaa ja pehmeää. Herran kerrosleipä maistui yksinkertaisesti täydelliseltä (totta kai mä maistoin siitä monta palaa!). Eritoten herra Longfield kehui pekonia, joka oli paistettu juuri oikein, kunnolla rapsakaksi.

Herkullisten annosten lisäksi Carlito’s oli viehättävästi sisustettu, palvelu pelasi moitteettomasti ja annokset saapuivat pöytäämme ennätysvauhdilla. Carlitoksen yhteydessä toimii GLO Hotel Sello, joten luulenpa, että hotellin aamupalaa on jossain välissä päästävä kokeilemaan. 🙂

6 Replies to “Carlito’s (ESP)”

 1. Olen kerran syönyt Kämpin Carlotosissa, pizza oli ihan ok, mutta palvelu aivan surkeaa. Yhtä hyvää pizzaa saa muualtakin, joten taisi jäädä viimeiseksi kerraksi siellä.

  Espoossa harvoin käyn ravintolassa, mutta suosikkini on pieni turkkilainen elannon hautaustoimiston vieressä Tapiolassa.

  1. Voi harmi.. Meillä palvelu pelasi tosi hyvin, ehkä se johtui siitä, että oltiin Espoon puolella. 😉
   Tuota Tapiolassa sijaitsee turkkilaista paikkaa on jo tosi moni mulle kehunut, siellä täytyy oikeasti käydä!

 2. Mäkään en Carlitokseen syttynyt kovin viimeksi siellä käydessäni. Palvelu tosiaan tökki + mulla tuon samaisen salaatin kana oli jotenkin hämmentävä…
  Ja tuo Elannon hautaustoimiston vieressä oleva turkkilainen (eli jo aiemmin kehumani Kilim ;)) on muuten nykyään Tapiolan uimahallin lähistöllä.
  Ja tämä Sellon ravintola http://www.ravintolaretro.fi/ onnistui ainakin viimeksi kun kävin siellä ystäväni kanssa.

  1. Kilimhän sen ravintolan nimi olikin, kiitos muistutuksesta. 🙂 Sinne on tosiaan päästävä. Retrossa olen ollut vain kahvilla, sekin pitäisi selkeästi koittaa. Ja siinä Retron vieressä on kanssa se joku italialainen paikka, sielläkin on ollut musta ihan hyvää sapuskaa. Mennään kavereiden kanssa Bio Rexiin maanantaina leffaan ja sitä ennen ollaan menossa syömään, mullahan tulee kohta jo vaikeuksia päättää mihin Sellon ravintoloista mennään!

 3. Jei! Kiva että maistui 🙂 Espoon Carlito’s on yksi meidän ”lähi” suosikeista. Ollaan syöty myös Kämpin Carlitoksessa, mutta sen ravintolakäynnin perusteella Sellon Carlitos voittaa 6-0.

  1. Maistui kyllä! Kiitos vielä vinkistä. Ehkä saatiin niin hyvää palvelua sen takia, että sanoin tarjoilijalle heti alkuun, että ollaan kuultu paikasta pelkkää positiivista. 🙂

Vastaa