{aamupala}

Tästä postauksesta saisi alkunsa uusin keksintöni. En tiedä mistä mulle näitä ideoita putkahtelee ihan koko ajan, ehkä tää ihana kevät saa aivoni toimimaan jotenkin ylikierroksilla. Kyseessä olisi kuitenkin postaussarja, jossa esittelen lähinnä vain kuvin aamupaloja. Mitään maksullisten brunssien kuvia nämä postaukset eivät tule pitämään sisällään, tarkoituksena on kuvailla ihan niitä kotona syötyjä tavallisia aamupaloja.

Pidän hyvin paljon valokuvaamisesta, ja ruokien kuvaaminen (luonnon kuvaamisen ohella) on noussut ihan lempipuuhakseni. Aionkin panostaa aamupalapostauksissa mahdollisimman paljon kauniisiin ja laadukkaisiin kuviin. Kuvien ottaminen, ja varsinkin niiden muokkaus, vie yllättävän paljon aikaa, joten ylimääräistä tekstiä nämä postaukset eivät tule pitämään sisällään. Tämän postauksen lätinät ovat tässä nyt vain siitä syystä, että tiedätte mitä jatkossa on luvassa. 🙂

Postaussarjaa voisi kutsua vaikka Hulin kuvalliseksi aamupalojen leikekirjaksi. Joten eiköhän avata leikekirjan ensimmäinen sivu ja liimata sinne muutama kaunis kuva eräästä arkiaamupalasta.

Suolaiset aamupalamuffinit
(alkuperäinen resepti)

astiat: Arabia 24h, liina&tabletti: Ikea, koristekurpitsa: äidin kasvimaa

4 Replies to “{aamupala}”

 1. Itse tehtyjä muffineita arkiaaamuna?!?! Oletpa reipas…

  Oma arkiaamupalani on ollut jo vuosia maustamaton jugurtti ja mustikat, jos haluan hifistellä lisään itse (jonain lauantaiaamupäivänä) tekemääni mysliä. Viikonloppuna on sitten karjalanpiirakkaa, smoothieta, joskus munakasta ja ehkä jopa itse leivottua leipää.

  1. Näiden valmistus kävi tosi nopeasti! Ja liukuvan työajan puitteissa arkiaamukin voi joskus venyttää vähän pidempään. 🙂
   Tavallisesti syön lähes joka aamu jogurttia marjoilla tai muroja banaanilla. Ne on mun suosikkeja.

 2. Nams, näyttää hyvältä ;p

  1. Kiitos! Ne muuten myös maistuivat oikein hyviltä. 🙂

Vastaa