Caribialla – tai oikeastaan Caribiassa

Meidän vappu alkoi tänä vuonna hieman ajoissa. Suuntasimme nimittäin viikonlopuksi kylpylöimään Turun Caribiaan. Vaikka kuinka haaveilin löytäväni itseni Karibian lämmöstä, oli määränpäähän saavuttuamme minua vastassa Turun lämpöinen aurinko, Aurajoki sekä kylpylä täynnä huutavia ja riehuvia lapsia. Lapsia täynnä oleva kylpylä osoittautui kuitenkin parhaaksi kylpyläksi, jossa olemme Suomessa olleet. Ainoastaan Andorrassa sijaitseva Caldea-kylpylä ohittaa Caribian.

Tällä hetkellä istumme syömässä aamupalaa hotellissa, täytyy heti kertoa, että munakokkeli oli erinomaista, kuten myös leipävalikoima. Kohta alan syödä suklaisia donitseja kahvin kera. Nam!

Huomenna skippaamme hotellin aamupalan, ja suuntaamme paljon kehuja saaneen Blankon brunssille. Jee. 🙂 Ennen huomista brunssia edessä olisi Turkuun tutustumista sekä kylpylässä pulikointia. Eilinen ilta kierreltiin kauppoja ja tänään olisi vuorossa ainakin museoihin tutustumista. Päälle vedetään ulkoiluvaatteet sekä lenkkarit, ja koko päivä onkin tarkoitus tallustaa pitkin kaupunkia kamera toisessa, ja herran käsi toisessa kädessä. Illemmalla suuntaamme sitten rentoutumaan porealtaisiin.

Eilisestä on vielä pakko kertoa sen verran, että tein muutaman aika kivan ostoksen! Löysin mm. 15 eurolla kesäkengät sekä 25 eurolla aivan tavattoman suloisen pöllökaulakorun. Kaulakorusta saatte varmaankin vielä tarkemmankin postauksen, kunhan vain pääsen täältä Turusta kotiin ja puen päälleni jotain, joka sopii jättimäisen korun kanssa yhteen.

Ostosten lisäksi avasimme eilen terassikauden – söimme nimittäin grillimakkaraa kaikilla mausteilla auringossa kylpevällä Kauppatorilla. Se oli aika kivaa. 🙂

Mutta nyt en voi enää pitää näppejäni erossa suklaisista donitseista.. Ulkona paistaa aurinko ja edessä on toivottavasti mukava päivä. Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille, toivottavasti säät sallivat myös muualla Suomessa!

6 Replies to “Caribialla – tai oikeastaan Caribiassa”

 1. En ole ollut Turussa pariin vuoteen ja viime visiitit ovat olleet asiakaskäyntejä, kaupungin ihailuun ei ole ollut aikaa. Harmi.

  Ehkäpä nyt toukokuussa, kun pidän talviloman tai kesällä voisimme tehdä päivämatkan anoppilasta, joka on kätevästi Helsingin ja Turun puolivälissä.

  1. Tänne vaan ja äkkiä! Upea kaupunki. 🙂 Säät vielä sattuivat enemmän kuin kohdilleen, joten kyllä täällä on kelvannut köpötellä katuja pitkin.

 2. Moi! 🙂
  En koskaan käynyt Turussa, onko kiva paikka?
  Ja nuo suklaadonitsit kelpaisivat minullekin 😛

  1. On ihana paikka! Suloisia putiikkeja ja tunnelmallisia kahviloita löytyy vaikka kuinka. Nähtävyyksiä ja shoppailua sopivassa suhteessa. 🙂

 3. Blankon brunssi on mahtava, tsekatkaa myös joen rannassa oleva cafe art 😉

  1. Cafe Art jäi tällä kertaa väliin.. Mutta se mainitsemasi Panini me testattiin, ja oli tosi hyvät sapuskat! Kiitos vielä vinkistä. 🙂 Blankon brunssilla on kyllä kovat odotukset, huomenna me päästään sinne vihdoin ja viimein!

Vastaa