Värikäs munamekko

Kevään ja tulevan kesän lempimekkoni on tässä. Mekko on Lindexin tämän kevään Holly & Whyte -mallistoa, ja päälleni se pääsi ensi kerran pitkäperjantaina. Mekon nimeksi tuli munamekko, sillä sen räväkät värit sekä kuviot saivat mieleeni pääsiäisen aikaan pääsiäiskoristeet sekä -munat. Kesällä, kun naamaan ollaan saatu vähän väriä, tulee mekko pukemaan minua vielä paremmin. Sopivan pituuden sekä hihojen ansioista mekkoa tullaan varmasti näkemään myös työpaikan käytävillä kesähelteiden aikana.

Ihan kamalan tarkkoja kuvia en mekosta ottanut, sillä haluan esitellä sitä vielä tarkemmin kun kesä on täällä. En ihan totta voi ymmärtää kuinka paljon vaatteita muotibloggareilla täytyy olla, heillä kun asukuvia riittää lähes jokaiselle päivälle. Musta tuntuu jo nyt, että olen esitellyt lähes kaikki kuvaamisen arvoiset kolttuni vaatekaapista! Näitä asukuvapostauksia on koko ajan vaikeampi tehdä, sillä tuntuu, että päällä on lähes aina samat tutut vaatteet. Onneksi olen saanut kesää varten vaatekaappiani hieman lihotettua, joten asukuvapostaukset eivät lopu ainakaan kesän aikana ihan kokonaan.

En nyt millään keksi tähän postaukseen mitään muuta kirjoittettavaa.. Toivottavasti tekstiä syntyy paremmin tulevien postauksen tekoon! Eli tässä tämä munamekkopostaus nyt sitten olisi kaikessa lyhykäisyydessään. Kesää ja lämpimimiä säitä täällä odotellaan munamekon kanssa jo kovasti.

Vastaa