Leffatähti

Postaus sai kyseisen otsikkonsa siitä syystä, että herra Longfield huudahti kyseisen sanan kun tallustin ulos ulko-ovesta allaolevissa vaatteissa 2. pääsiäispäivänä. Jos ollaan ihan rehellisiä, niin leffatähti-sanan lisäksi herran suusta taisi pulpahtaa ällistyneen ilmeen saattelemana myös sanat ”Ei h*lvetti miltä sä näytät, ihan leffatähdeltä tai joltain!”. Tämä lause sai siis onneksi imartelevan lopun, pelkkä lauseen alkuosa olisi ollut aika reilu huudahdus.

hattu: Esprit, huivi: Etcetera, takki: Monnari, laukku: Massimo Dutti, nilkkurit: Unisa

2. pääsiäispäivä oli kevään ensimmäinen päivä, jolloin uskaltauduin ulos trenssissä sekä ohuissa sukkiksissa. Puolasta ostamani trenssi on edelleen enemmän kuin mieleinen, ja sen päälle laittaminen tuntuu aina yhtä hyvältä. Se istuu kuin nakutettu ja sen kanssa sopii mm. (konjakin)ruskea oikein hyvin.  Onneksi takin kanssa sopi myös aiemmin ostamani Espritin lierihattu, joka päässä uskaltauduin vihdoin myös ihmisten ilmoille. Lierihattu on oikein kätevä näin keväisin, sillä se blokkaa todella hyvin alhaalta paistavan auringon säteet, joten silmiä ei tarvitse siristää ihan koko aikaa. Lierihattu toimii hyvin myös naamansa piilottavalle bloggaajalle, kuten kuvista voitte havaita.

paita: OIS, hame: Indiska, laukku: Massimo Dutti

Naaman piilottaminen hoidettiin ylläolevissa kuvissa hieman eri tavalla kuin lierihatun kanssa. Mutta unohdetaan taas tuo naama ja katsellaan tuota asua hieman tarkemmin. Kun olin saanut leffatähden vermeet riisuttua pois päältä, paljastui alta seuraavanlainen asukokonaisuus. Valkoinen paita – jota somistaa kevään trendien mukaisesti kaunis pitsi – oli jo menossa kirpputorille, mutta päätin antaa sille vielä uuden mahdollisuuden. Pesun ja silityksen jälkeen taisin ihastua paitaan uudestaan, joten kirppiksen se vältti ainakin tällä erää. Hame on ale-löytö Indiskasta, sille taisi jäädä hintaa noin 5 euroa. Laukkuna toimii tuttuun tapaan Aasian reissulta mukaan tarttunut Massimo Duttin laukku, jonka hehkuttamiseen olette jo varmasti niin kyllästyneitä, että jätän hehkuttamisen tällä kertaa kokonaan pois. Sen verran täytyy kuitenkin mainita, että toivottavasti voin jossain vaiheessa taas napata käyttöön myös jonkun toisen laukun, sillä tällä hetkellä en voi irrottaa otettani tuosta ihanan pehmeästä (ja ah niin täydellisestä) nahkaveskastani.

Nyt minun täytyy varmaan kuitenkin lopettaa ja lähettää tämä postaus Markus Selinille, ehkä musta tulee ihan oikea leffatähti kun kerran vaatteetkin on jo hommattu!

2 Replies to “Leffatähti”

  1. Kiva liukuvärjätty trenssi!

    1. Kiitos! Itse pidän takista ihan suunnattoman paljon. Ihanaa, että vihdoin on kevät ja takkia pääsee taas käyttämään! 🙂

Vastaa