Voittajat ovat selvillä!

Ihan ensin haluan kiittää kaikkia osallistujia! Teitähän oli ihan kamala määrä. Huippua! 🙂 Ja kuinka ihania vastauksia kirjoitittekaan! Jos näitä lukemalla ei saa lisää motivaatiota painonpudotukseen, niin ei mistään!

Koska kirjoititte niin ihania vastauksia, oli mun pakko hakea itse kaupasta neljä lohdutuspalkintoa – tai oikeastaan mä kutsun niitä mieluummin tsemppauspalkinnoiksi. 🙂 Päävoiton (3 päivän All in one -paketti) arvoin ihan summan mutikassa (excelin satunnaisluku.väliltä -funktiolla) kaikkien kommentin jättäneiden kesken. Tämän lisäksi valitsin kommenteista minusta neljä parhainta motivointikeinoa, jotka saavat sitten nämä tsemppauspalkinnot.

Ja tässä voittajat sitten olisivat:

1. Nutrilett 3 päivän All in one -paketti

Nimimerkki: miisa

Kommentti: Motivaationa mahtua pienempiin vaatteisiin ja näyttää nuoremmalta. Nopeasti saavutetut tulokset antavat lisää pontta.

Vastaus: Onnea miisa! Nopeasti saavutetut tulokset antavat kyllä lisää tsemppiä isoon urakkaan, itse ainakin tihkun taas intoa, kun sain painon notkahtamaan pitkästä aikaa alaspäin Nutriletin avulla. Täytyy myös kyllä varautua niihin hetkiin kun paino ei tipu sitten millään. Kerrohan sitten dieetin jälkeen miten meni. 🙂

2. Nutrilett Pasta Carbonara -pussi

Nimimerkki: Niinukka

Kommentti: Motivaattorina toimii oma hyvä olo, energian tunne ja peilikuva. Vuosi sitten vappuna aloitin elämänmuutoksen ja se pysyi loistavasti kesälomien yli aina jouluun saakka kunnes sain suru-uutisia. Sen jälkeen alkuvuosi on ollut järkyttävää syömistä, huonoa oatuntoa ja itsensä ruotuun saamista joka ei ole onnistunut. Luokkakoukous lähestyy ja pieni spurtti on tarpeen, että pääsen takaksin viime vuoden fiiliksiin. Kiitos, ihan mahtava ollut lukea sun kokemukset Nutrista.

Vastaus: Kun on energinen ja hyvä olo, ei tee edes mieli ”repsahtaa”. Muutaman hyvin menneen viikon jälkeen tuntuu, että homma alkaa luistaa kuin itsestään. Luokkakokous – jos mikä – on loistava motivaattori. Näytä niille! 🙂 Voimia ja jaksamista sinulle kamalasti! Toivottavasti keväinen aurinko piristää ja antaa lisää tsemppiä!

3. Nutrilett Pasta Carbonara -pussi

Nimimerkki: A:sta & O:sta A

Kommentti: Miepä haluan maistaa nutrilettia! Ja siksi koska olen saanut lapsen teosta hienon spurtin laihtumiseen. Raskauden jälkeen saldo oli -11kg, mutta tällähetkellä syöminen on lähtenyt käsistä ja olen enää -7kg miinuksella! kauheaa! Nyt sitä Nutrilettia tänne niinkun olis jo ;oD

Vastaus: Oon niin ylpeä susta! En voinut uskoa kun kerroit mulle, että paino vaan laskee raskausviikkojen edetessä. Ja kyseessä ei edes ollut mikään Super-Marjon naurettavalta kuulostava 1200 kcal -dieetti. Upeaa! Mutta nyt sitten vaan tsemppiä urakkaan, eiköhän se tällä yhdellä pastapussilla ja vauvan nostelulla (sekä sushi-illallisella) lähde taas hyvin käyntiin. 🙂

4. Nutrilett Caramel toffee -patukka

Nimimerkki: Maaria

Kommentti: Terveys ehdottomasti. Ja olenkin reippaasti ylipainoinen, nyt lääkäri sai pääni käännettyä ja elämäntapamuutos kovasti alkamassa…

Vastaus: Nyt sitten vain kamala tsemppi päälle! Alku on aina hankalaa, mutta itselläni helpotti huomattavasti kun sain ensimmäiset 10 kiloa pois, jonka jälkeen muutoksen alkoi huomata päivä päivältä paremmin. Lääkärikäynnit olivat reilusti ylipainoisena todella ahdistavia, menit sitten valittamaan flunssasta, kuivista silmistä tai kipeästä selästä, oli syynä aina ylipaino.. Ne olivat masentavia hetkiä. 🙁 Tosin viimeksi kun lääkärin kanssa painostani puhuin, halusi hän tosissaan tietää, onko mulla joku syömishäiriö, kun olen pudottanut painoa niin paljon.

5. Nutrilett Caramel toffee -patukka

Nimimerkki: Jenni

Kommentti: Itseäni motivoi ajatus siitä, että kesällä voi käyttää vähän enemmän paljastavia vaatteita kun on tyytyväinen kroppaansa. Ja se että kesän kuumuudessa on tarpeeksi epämukava olla, lisänä sitten vielä epämukavat ylikilot. Paljon motivoi myös tälläiset jutut joissa joku muukin on pystynyt pudottamaan kiloja!

Vastaus: Toisten kokemukset ja onnistumiset ovat kyllä ihan mahtavia motivaattoreita. Suosittelen kaikille Dieettitytön hurjat seikkailut -kirjaa. Luin sen itse kaksi kertaa putkeen oman laihdutusurakkani aikana, ja molemmilla kerroilla kirja sai aikaan paljon kyyneleitä sekä paljon hymyä. Toinen lukemisen arvoinen kirja on Läski syö miestä. Kirjassa puhutaan suoraan, eikä todellakaan anneta selityksille anteeksi. Itse liityin myös muutamiin keskustelupalstoihin oman urakkani aikana, ja niistä sai kyllä kamalasti vertaistukea! Tuota kesän kuumuutta sivuan postauksen lopussa hieman tarkemmin.

Onnea kaikille voittajille!

Otan teihin kaikkiin vielä tänään yhteyttä. Postitan kaikki tuotteet yhdellä kertaa, joten odottelen kaikkien yhteystietoja ennen kuin alan toimittaa paketteja eteenpäin.

kuva: http://activeinspiration.tumblr.com/

Loppuun haluan vielä kertoa hieman omista motivaattoreistani omassa elämäntapamuutoksessani – joksi haluan laihdutusurakkaani mieluummin kutsua. Kun aloitin oman jättimäisen urakkani tammikuussa 2010, oli häihimme aikaa tasan vuosi. Olin jo nuorempana päättänyt, että viimeistään häissäni olen kaunis ja pienimahainen. Ja se riitti –  tieto siitä, että mulla on vuosi aikaa saada itseni kuntoon. Vuodessa sain tiputettua 38 kiloa, ja häissämme olin kaunis ja suht pienimahainen. 🙂 Häiden jälkeen en jättänyt hommaa kuitenkaan kesken, vaan jatkoin päättäväisesti eteenpäin. Häiden jälkeen parhaana motivaattorina oli tieto siitä, että normaalipainon raja on jo todella lähellä. Ja jos totta puhutaan, niin vuoden aikana olin muuttanut elämäntapaani jo niin totaalisesti, että ei mun kauheesti enää tarvinnut tehdä mitään erikoista tiputtaakseni vielä sitä viimeistä 10 kiloa. Kunhan vain jatkoin samaan malliin kuin edelliset 52 viikkoa.

Painonpudotus tyssähti sitten viime juhannuksena. Silloin se maaginen normaalipainon raja saatiin alitettua niin, että muutamien kilojen heittelyt eivät vieneet painoani enää ylipainon puolelle. Tuon rajan alitettuani viihdyin kropassani hyvin, ja opin ensimmäistä kertaa elämässäni syömään niin, että paino pysyi paikallaan. Oli upeaa huomata, että silloin tällöin tapahtuvat mässäilyt ja juhlinnat eivät merkinneet mitään, jos vain liikkui tarpeeksi, ja söi herkuttelujen jälkeen taas normaalisti.

Toki mun apuna on tän urakan aikana ollut ihan loistava mieheni, eli siis herra Longfield. Kannustavampaa ihmistä saa oikeasti etsiä. Hän ei ole koskaan, ei koskaan, sanonut sanallakaan minua lihavaksi, pullukaksi, rumaksi, epämiellyttäväksi tai miksikään muuksi, jollaiseksi itse itseni aika ajoin tunsin aika monen vuoden ajan. Jotkut ihmiset vain osaavat sanoa aina vain ne oikeat sanat – ja näistä sanoista voin vain nöyrästi miestäni kiittää. <3

Koska olen nainen, hyvinä ja kannustavina motivaattoreina olivat tietenkin myös vaatteet. Muistan edelleen mm. sen kerran kun ostin kokoa 40 olevan mekon ensimmäistä kertaa, itkin sovituskopissa aika vuolaasti kun sain vetoketjun vedettyä kiinni. Mun oli pakko ostaa se mekko, vaikka en siitä kauheasti edes pitänyt. Taisin käyttää sitä jopa kerran. 🙂 Toinen vaatteisiin liityvä muisto liittyy myös mekkoihin ja hameisiin. Varmasti moni ylipainoinen tietää miltä tuntuu kun reidet hankaavat toisiaan kuumina kesäpäivinä niin pahasti, että ne alkavat vuotaa verta. En osaa edes laskea kuinka monta vuotta KÄRSIN tästä vaivasta, se oli oikeasti ihan h*lvetillistä. Mutta muistan kyllä sen kesäisen päivän, jona tämä ongelma oli kadonnut. Mieheni sai kuulla tuona päivänä noin vartin välein siitä, kuinka mä voin kävellä ihan normaalisti ilman mitään ihmeellisiä hameen/mekon alla olevia virityksiä. Ja joka kerta kun asiasta hihkuin, sain mieheltäni vastaukseksi kauniin ja arvostavan hymyn – mä tunsin itseni silloin voittajaksi!

En kauheasti ole missään näyttänyt itsestäni ”ennen ja jälkeen” -kuvia, vaikka niitä on kyllä pyydetty. Nyt ajattelin kuitenkin sen vihdoin tehdä. Naamakuvat kertoisivat tietysti myös todella paljon, mutta niitä en täällä kuitenkaan uskalla julkaista. Kaikki kommenttinne olivat niin upeita, että toivon omien kuvieni antavan edes jollekulle teistä motivaatiota omaan elämäntapamuutokseen. Se kannattaa, siihen pystyvät kaikki ja siitä tulee niin pirun hyvä fiilis!

Kaikissa kuvissa eroa on noin 47 kiloa.

Ja vielä loppuun täytyy mainostaa, että viime viikon tiistaina itselleni asettamani tavoite 2,7 kilon pudotuksesta Nutrilett-kuurin aikana täyttyi tänään (mun kroppa toimii tosiaan hieman jälkijunassa). Vaaka näytti aamulla 2,8 kiloa vähemmän kuin viime viikon tiistaina. Kokonaispudotus siis tällä hetkellä 48,2 kiloa. 50 kiloa tullaan saamaan rikki tänä kesänä! Se on mun seuraava motivaattori. 🙂

22 Replies to “Voittajat ovat selvillä!”

 1. You are amazing!!! Uskomaton pudotus, näytät niiiin hyvältä! 🙂 Olen aktiivinen lukijasi ja brunssi-lover! Kiitos blogistasi, täältä on saanut monia hyviä ravintolavinkkejä. Munkin ruokafilosofiaan, eikun paremminkin elämänfilosofiaan kuuluu, että elämästä pitää nauttia, syödä terveellisesti (koska se tuo hyvän olon ja energiaa!) mutta viikonloppuihin pitää mahtua tilaa myös herkuttelulle 🙂

  1. Kiitos tuhannesti ihanasta kommentistasi! 🙂 Kiva kuulla, että mukaan mahtuu myös muita brunssi-faneja! Täällä odotellaan jo kovasti kesää ja terassilla nautittuja brunsseja. Viikonloppuisin täytyy kyllä herkutella, eihän ilman suklaata kukaan voi montaa viikkoa selvitä. 😉

 2. Huippua!!! Hienosti tehty ja näytät uskomattoman upealta!

  1. Kiitos kamalasti. 🙂 Ja onnea sinulle arpaonnen vuoksi! Oikein ihanaa viikonvaihdetta (vaikka nyt onkin vasta torstai, mutta melkein kuitenkin jo perjantai)!

 3. Maajussin morsian ;-) says: Vastaa

  Vau Huli, upeeta!

  1. Hah! Täällähän on muista blogeista tuttuja henkilöitä. 🙂 Ja kiitos vaan kovasti Maajussin morsian!

 4. Tosi hyvä postaus 🙂 Nainen, näytät niiin hyvältä 😉

  1. Kiitos! Ja niin muuten säkin! Miu mau 😉

 5. Kiitos ennen ja jälkeen kuvista! Uskomaton urakka sinulla takana ja kuinka hyvältä näytätkään. Minun pitäisi teipata jääkaapin oveen itsestäni kaikki pahimmat kuvat, tulisi ihan oikeasti mietittyä se kaksi kertaa ottaako vaiko eikö ota sieltä mitään. Upea suoritus sinulla, kertakaikkiaan 🙂 Onnea loppurutistukseen ja pysymiseen siinä tavoitetussa sitten.

  1. Mä teippasin jääkaapin oveen kuvan mun unelmien hääpuvusta – joka päällä kävelin myös alttarille. Toimi loistavana motivaattorina. Eli nyt vaan tulostin laulamaan! 😉

 6. kristiina says: Vastaa

  vautsi 😀
  meinasin menettää jo itseni taas herkuille…sattumoisin löysin sinut ja Pam!!!! motivaatio palasi, kiitos 🙂

  1. Ihana kommentti! Kiitos suuresti. 🙂 Mä kyllä repsahdin tänään! T. Kuoharilasi kädessä kököttävä leidi. 😉

 7. Aivan loistavaa! Upea saavutus! Mulla on itsellä 10kg tavoite, josta nyt lähtenyt vähän yli 5kg. Ekaa kertaa lähteny onnistamaan tämäkin homma, vihdoinkin! Häihin en onnistunut laihduttamaan tätä kun oli muutama muukin homma siinä samaan aikaan (asunnon osto&muutto, gradu&vikat opinnot, valmistuminen, ja ne hääjärjestelyt…)… Ni vaikka näytin järkyttävältä elefantilta hääpuvussani, niin ainakin nyt, kohta vuosi häiden jälkeen alan näyttämään siltä miltä pitäisikin.

  1. Kiitos! Nämä viestit ovat kyllä niin ihania, ne saavat minut hymyilemään kuin kesäinen aurinko. 🙂 Ja onnea kamalasti myös itsellesi! Olisinpa minäkin ollut niin viisas, että tartun härkää sarvista kymmenen ylikilon kodalla. Oikein ihanaa kevään jatkoa ja tsemppiä viimeisten kilojen karistamiseen!

   1. No mutta ansaitset kaikki kehut ja kannustukset ihan toden teolla! En pysty kuvittelemaankaan millaista olisi lähteä tiputtamaan 50kg! Aivan mieletöntä, siis!

    Tietty jotta pystytään lähteä määrittelemään liikakilot niin täytyy määritellä normaalipaino ja ylipaino ja mitä niillä tarkoitetaan tarkemmin (Onko esim ”normaalia” jos on BMI 20 mutta rasvaprosentti yli 30? Mulle tehtiin kehonkoostumusmittaus joskus 2 vuotta sitten, jolloin olin vajaa 3 kiloa painavampi, niin lihasmassaa oli kuitenkin tosi paljon…silloin PT sanoi vaan, että no voishan tota sun rasvaprosenttia vähän alentaa. Silloisen BMI:n mukaan olin ylipainoinen vaikka muuten lihaksikas… ja aika lyhyt henkilö).

    Eli joo, mulle liikakilot tarkoittaa ei niinkään mitään kiloja, koska mun BMI tulee todennäköisesti aika aina näyttämään, että olisin vähintäänkin lievästi ylipainoinen tai normipainon ylärajoilla siksi, että mulla on lihasta ja olen lyhyt. Mulle on ihan sama oikeasti mitä mä painan. Kuitenkin haluaisi että lihakset erottuisivat paremmin ja voisi olla vähemmän pehmeyttä ympärillä. Ja ehkä osittain jotta voisin olla ”uskottavampi” ryhmäliikuntaohjaaja. Mutta en tiedä, onko asiakkaalle ”ihan sama” miltä ohjaaja näyttää? Haluaako asiakas voida samastua ohjaajaan vai ihailla sen mieletöntä habaa?

    Joka tapauksessa kiitos inspiraatiosta, ja jatkan varmasti jatkossakin sun blogin lukemista 😀

    (Ps. Amerikan Etelävaltiot on aaaaaaivan eri maailma kuin esim. rannikkovaltiot, kantsii käydä katsomassa :D)

    1. Kehonkoostumusmittaus multa on tehty vuosia sitten. Täytyisikin ihan mielenkiinnosta käydä tekemässä se uudestaan ja vertailla tuloksia. Kiitos vinkistä. 🙂 Lääkäri sanoi mulle noin kuukausi sitten, että painoa ei tarvitse enää pudottaa kiloakaan. Mä olen rakenteeltani sellainen iso, raamikas ja leveäharteinen, eli missimittoihin en tule pääsemään koskaan, enkä sitä tavoittelekkaan. Haluaisin vain saada sen 50 kilon pudotuksen aikaan.

     Mun mielestä jumppavetäjän tärkein tehtävä on saada jengi tekemään töitä ihan tosissaan – ihan sama onko siellä korokkeella lihaskimppu vai ihan normaali ihminen. Ei mulla ainakaan ole aikaa toljetella vetäjien lihaksia (täytyy kyllä sen verran tunnustaa, että vatsalihasliikkeissä mä yleensä kyllä ihmettelen suu auki sitä miten kevyesti vetäjiltä ne vatsalihasliikkeet sujuvat).

     Tervetuloa mukaan seuraamaan blogiani! Ja oikein ihanaa ja aurinkoista kevään jatkoa. 🙂

 8. Huippujuttu, saat olla toderlla ylpeä itsestäsi!

  1. Voi kiitos! 🙂 Urakkaan on kyllä mahtunut mielettömiä ylämäkiä sekä armottomia alamäkiä.. Onneksi paino ollaan saatu kuitenkin pidettyä kurissa, enkä palannut vanhaan elämäntapaani. Siitä olen kyllä ylpeä!

  1. Iso kiitos! 🙂

 9. Kiitos tsempeistä, niitä tarvittiin. Aivan käsittämättömän upea suoritus sinulta ja on sulla mahtava itsekuri. Onnitteluni!!!!!!

  1. Kiitos Johanna! Toivottavasti sun urakka etenee hyvin. 🙂 Mulla olisi pikkuinen tavoite kesäkuun alkuun, mutta en ole siitä vielä blogissa puhunut mitään. Täytyy nyt katsoa miten homma lähtee liikkeelle!

Vastaa