Kukkapaita viiksibileissä

Voisin varmaan jossain vaiheessa kuvailla myös asuja, joissa alaosana ei ole mustaa kynähametta. Tuo maaginen vaatekappale vain näyttää päätyvän päälleni kohtuullisen usein. Toisaalta en tänne blogiin jaksa kuvailla ihan niitä normaalimpien päivien asuja, niissä ei ole yhtään mitään nähtävää, saati kuvattavaa. Mutta tämän postauksen pääosassa on pirteä paita, musta hame voidaan nyt unohtaa vähäksi aikaa.

Kukkaisessa paidassa juhlistin ystävämme 30-vuotissynttäreitä eräänä lauantaina. Olimme pienellä porukalla suunnitelleet yllätyssynttärit eräälle viiksekkäälle herrasmiehelle, joka saapui juhlapaikkaan kuvitellen noutavansa sieltä stereoita. Vastassa olikin kaksikymmenpäinen ystäväkatras, joka toivotti synttärisankarin tervetulleeksi hienolla synttärilaululla, jota säestettiin upeasti pianolla. Niin ja olihan vieraille myös piirretty mustat viikset bileiden teeman mukaisesti. 🙂

pusero: Lindex, laukku: Massimo Dutti, kaulakoru: Promod, hame: Halonen,
sukkikset: Wolford, nilkkurit: Unisa

Juhlien aikana tuli syötyä ihania herkkuja, juotua pullollinen roseviiniä, juteltua enemmän ja vähemmän tuttujen ihmisten kanssa ja se grillikausikin saatiin avattua, tosin sähkögrillillä sisätiloissa, mutta kyllä se kauden ensimmäinen grillimakkara vaan maistuu aina niin hyvältä!

Juhlat olivat oikein onnistuneet ja kotimatkalla taksin takapenkillä istui kaksi hymyilevää – mutta väsynyttä – juhlijaa. Erityisen onnellinen ja hymyilevä – vaikka vieläkin hieman väsynyt – olin aamulla kun tajusin, etten ollut saanut uusia Wolfordin sukkiksiani rikki! Jihuu! Ostin nämä älyttömän hintaiset sukkahousut juhlallisia tilaisuuksia varten Sokokselta, ja olin todella ihmeissäni etten rikkonut niitä juhlien lomassa. Älkää muuten pliis naurako mun vinoille säärille. Ton ekan kuvat koivet näyttävät kyllä enemmän ja vähemmän oudoilta, vaikka niissä sädehtiikin Wolfordin sukkikset..

Synttäribileisiin on palattava vielä muutaman kuvan verran. Olimme tilanneet viiksekkäälle synttärisankarille upean kakun. Tosin en voinut arvata, että kakusta tulisi niin upea kuin siitä tuli. Katsokaa nyt mitä jotkut taitavat ihmiset osaavat tehdä, wau!

Värikäs kukkapaita sopisi hyvin myös pääsiäisen sukulointeihin. Taidan kuitenkin tänään kiskoa päälleni Lindexin uudesta Holly & Whyte -mallistosta ostamani mekon. Mekko on syötävän herkullisen värinen, ja olen ristinyt sen munamekoksi, sillä näytän se päällä kirjavalta pääsiäismunalta.

Rauhallista ja rentouttavaa pääsiäistä!

Pääsiäisen onnenhiput,
puput, munat, ruohot, tiput.
Tulppaanin väri ja auringon valo
ja keväinen ajatus jalo.

Vastaa