Huhtikuun geelittömät kynnet

Tässäpä tulisi vaihteeksi postaus iPhonella tehtynä. Olen jäänyt tähän vekottimeen pahasti koukkuun, koukuttumista voisi myös kutsua rakkaudeksi. Olen lataillut tähän valkoiseen ihanuuteen muutamia kuvankäsittelyohjelmia, ja niiden avulla kuviin saa nopeasti ja helposti ilmettä ja vaikkapa tekstiä.

Tämä postaus käsittelisi kuitenkin maaliskuun kynsiäni. Tein aika hurjan päätöksen ja poistatin geelit kokonaan! Päädyin tähän ihan siitä syystä, että olisin halunnut käydä huollattamassa kynteni kolmen viikoin välein, mutta tähän ei kukkaro anna myöten.. Nyt mennään siis reilun vuoden tauon jälkeen naturelleilla kynsillä.

20120402-170643.jpg
Otin kynsiini ihan perinteisen lakkauksen. Tahdoin kovasti mintunvihreät kynnet, ja kuvissa näkyvä lakka oli lähinnä toivomaani väriä. Geelin poiston seurauksena kynteni tuntuvat todella ohuilta ja hennoilta, joten eiköhän ne pian jo katkeile ihan urakalla.. Nyyh! Mutta ainakin voin jälleen lakkailla kynsiäni milloin ja miten haluan!

Ja mikä parasta, sain tämän postauksen tehtyä työmatkan aikana autossa! Istuin kyllä pelkääjän paikalla.. 😉

p.s. Huomenna pääsette jälleen lueskelemaan herra Longfieldin kirjoittamaa postausta. Tällä kertaa herra kertoo kokemuksiaan treenaamisesta kanssani. Meillä on SATSissa ystäväviikot menossa, joten herra treenaa tämän viikon kanssani ihan ilmaiseksi. Huomenna pääsette lukemaan kokemuksia BodyPumpista sekä BodyCombatista. Loppuviikosta olisi tarkoitus vielä valoittaa ainakin spinning-tunnin tuntemuksia.

Vastaa