Pinaatti-vuohenjuustopasta kanalla

En voisi elää ilman pastaa. Hiilaritankkaus on tehtävä yleensä joka viikko, joten hyvin usein viikonlopun kokkaushetkeen kuuluu pastan tekoa. Muistinkin juuri, että minun täytyy tehdä postaus Helsingin parhaasta pasta-annoksesta. Ennen postauksen tekoa täytyy pasta-annos toki käydä syömässä niin, että myös kamera on mukana. Täytyykin kaivaa kalenteri esiin ja kaivaa sieltä tilaa pasta-illalliselle.

Palataan nyt kuitenkin erääseen lauantaihin, jolloin kokkailimme herra Longfieldin kanssa pastaa. Tällä kertaa kokeiluun pääsi Kauhaa ja rakkautta -blogista löytämäni pinaatti-vuohenjuustopasta -resepti. Muokkasin reseptiä sen verran, että lisäsin siihen broiskua. Nimesinkin reseptin uudestaan aivan mielivaltaisesti ja oma versioni pastasta sai nimekseen pinaatti-vuohenjuustopasta kanalla. Kuinka omaperäistä!

vuohenjuustopasta

Pinaatti-vuohenjuustopasta kanalla (kahdelle)

 • 2 annosta pinaattipastaa
 • oliiviöljyä
 • 2 kpl yksikyntistä valkosipulia
 • 100 g tuoretta pinaattia
 • 100 g pehmeää vuohenjuustoa
 • 1 pkt maustamattomia broilerin suikaleita
 • suolaa
 • mustapippuria
 • muskottipähkinää

1. Paista broilerin suikaleet paistinpannussa, ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Siirrä broisku sivuun, ja kuullota valkosipulia paistinpannulla ja lisää pinaatti sekaan. Kun pinaatti on lyyhistynyt tarpeeksi, lisää hyppysellinen muskottipähkinää. Lisää broiskut pannulle ja sekoita ainekset keskenään.

2. Kiehauta jossain välissä pastan vesi ja keitä pasta paketin ohjeiden mukaan.

3. Kun pasta on valmis, lisää se vielä paistinpannulle ja sekoita. Murustele joukkoon vuohenjuusto ja sekoita ainekset vielä kerran. Tarjoile heti.

Tämä pasta oli meidän molempien mieleen. Sen valmistus kävi todella nopeasti, joka sopi meille hyvin, sillä ruoka tehtiin aika kovassa nälässä. Pasta myös maistui hyvälle, broiskun, pinaatin ja vuohenjuuston liitto on pettämätön!

2 Replies to “Pinaatti-vuohenjuustopasta kanalla”

 1. Nammm 😛 tuli kauhea nälkä, täytyy kokeilla tätä pian 🙂

  1. Kokeile ihmeessä, tää valmistuu todella nopeesti ja maistuu todella hyvältä! 🙂

Vastaa