Kahden euron paita

Enkö olekin peittänyt kasvoni kauniisti? En saanut kuvista mitenkään rajaamalla hyviä, joten oli pakko turvautua tällaiseen keinoon. Mua pelottaa kamalasti näyttää oma naamani täällä, joten vastaaviin käsiteltyihin kuviin saatatte jatkossakin törmätä.

paita: Soaked in Luxury, hame&sukkikset: Lindex, saappaat: Boutique 52

Yrittäkää kuitenkin irroittaa katseenne kasvoistani ja tuijottaa hetken päälläni olevaa paitaa. En oikeastaan tiedä voiko paitaa sanoa mintuvihreäksi, mutta koska en mitään muutakaan väriä päähäni saa, kutsun sitä mintunvihreäksi paidaksi.

Paita on – yllätys yllätys – outlet-löytö, sillä oli hintaa tasan kaksi euroa ja ostinkin paitaa kaksin kappalein (kahdessa eri koossa). Toistaiseksi en ole paitaa kovin montaa kertaa käyttänyt, sillä en ole löytänyt sen pariksi mitään tarpeeksi kivaa. Mutta pitihän se arvata, että vaatekaapin kulmakivi – musta kynähame – sopii tämänkin paidan kanssa kuin valettu.

Tässä värikkäässä paidassa on mukava liihottaa kovaa vauhtia kevättä ja kesää kohti!

2 Replies to “Kahden euron paita”

  1. Ihana asu tosiaankin, itsellä olisi täydellinen kynähame vielä hakusessa! 🙂

    1. Sama täällä. Päälläni olevasta yksilöstä vilahtelee vuori aina silloin tällöin, ja se on todella raivostuttavaa! Eli täydellisen kymähameen metsästys jatkuu.. 🙂

Vastaa