Torso

Tein muutaman todellisen löydön Akselin kirppikseltä sen viikon aikana, jolloin meillä oli siellä myytävänä pöydän täydeltä omia tavaroitamme. Saimme muuten myytyä omia tavaroitamme reilun 300 euron edestä! Ihan mieletöntä.

Löytämäni boyfriend-paita onkin jo esitelty, ja tällä kertaa esittelyvuoroon pääsee valkoinen torso, jolla oli hintaa 12 euroa. En oikeastaan edes tiedä mihin ostamani torso on todellisuudessa tarkoitettu, mutta minulla se toimii tällä hetkellä korvakorutelineenä.

Torsoon mahtuu ihan mieletön määrä roikkuvia korvakoruja, ja monta paikkaa on vielä tyhjänä. Torso on minusta komea ja näyttävä sisustuselementti ja siinä roikkuvat värikkäät korvakorut näkee helposti aamulla yhdelle vilauksella. Torson takana komeileivat kaulakoruni, jotka kilpailevat keskenään värikkäillä väreillä. Että mä tykkään mun koruista!

Korvakoruilla höystetty torso nököttää tällä hetkellä makuuhuoneessamme meikkauspöytäni päällä. Minusta korujen tulee olla selkeästi esillä, jotta niihin pääsee aamulla kätevästi käsiksi. En millään jaksaisi kaivaa kaula- ja korvakoruja aamuisin laatikoiden pohjilta.. Yleensä teen niin, että mietin ensin päivän asun valmiiksi, jonka jälkeen valitsen asun väreihin ja tyyliin sopivat korut. Kun valinnanvaraa on koruihin kertynyt näinkin paljon, on niiden oltava esillä, jotta mikään koru ei pääse unohtumaan laatikon pohjalle. Itse en millään muistaisi kaikkia korujani, mikäli ne eivät olisi kunnolla (ja näyttävästi) esillä.

Kevään ja kesän saapuessa valitsen ylleni aina vain värikkäämpiä koruja, huomenna voisin laittaa korviini vaikka nuo suloisen keltaiset banaanit.

2 Replies to “Torso”

  1. Voi ihan mahtava tuo korvisteline (ja aivan ihania korviksia sinulla!)! Omat korvikseni ovat aina hujan hajan siellä täällä, mutta tuollainen pitäisi ne kyllä järjestyksessä! <3

    1. Kiitos! Nyt vaan sitten silmät auki kirppiksillä ja kaupoissa, jos vaikka löytäisit vastaavan torson jostakin. 🙂

Vastaa