Leipomusten äärellä

Täällä ollaan touhuttu koko aamu! Meille on tulossa vieras, jota varten olen leiponut elämäni ensimmäiset cupcaket sekä suolaiset skonssit. Cupcakeista puuttuu vielä kuorrutus ja skonssit täytyy paistaa, joten keittiössä pitää vielä hieman häärätä.

20120324-124512.jpg

Kirjoitan postausta iPhonella, jolla otin myös postauksen kuvat. Pakko koestaa postauksen teko tällä uudella leikkikalullani. Toivottavasti onnistuu.

Herra Longfield toi ihanan keväisen kimpun aamun kauppareissulta, värikäs kimppu koristaa nyt keittiön pöytää. Pöydän keskellä on lisäksi vielä helmililjoja, jotka ovat yhdet kevään lempikukistani. Niitä on tarkoitus hommata myös etupihalle, jossa ne viihtyvät paremmin kuin sisällä.

20120324-124952.jpg

Reseptit ja paremmat kuvat päivän herkuista ilmestyvät blogiin myöhemmin, nyt täytyy jatkaa hommia! Ainakin sänky on petaamatta ja pyykit odottavat malttamattomina kuivumaan pääsyä.

Ihanaa viikonloppua rakkaat lukijat! 🙂

Vastaa