”Boyfriend”-paita

Hipsut ovat tuossa boyfriend-sanan ympärillä siitä syystä, että paita, jonka päälläni näette, ei ole poikaystäväni (saati mieheni, heh), vaan olen tämän miesten kauluspaidan ihan tarkoituksella ostanut vain ja ainoastaan itselleni.

Veimme viime lauantaina ison kasan roiniamme myyntiin Mankkaalla sijaitsevalle Akselin itsepalvelukirppikselle, ja totta kai omien tavaroiden asettelun jälkeen täytyi niitä muidenkin roinia hieman tutkia. 🙂 Kauluspaidan raikas väri pisti silmiini, ja koska hintaa paidalla oli huikeat neljä euroa, ostin paidan sovittamatta sitä sen kummemmin.

En ole koskaan viihtynyt kauluspaidoissa, sillä olen pitänyt niitä jäykkinä ja ahdistavina. Onneksi kuitenkin kaappasin tämän paidan mukaani, sillä se on päällä todella ihana ja rento! Materiaali tuntuu laadukkaalta ja pehmeältä ja koska paita on reilunkokoinen, se ei ahdista päällä yhtään. Ainakin mustan kynähameen kanssa se sopii kuin valettu, ja asua voi loistavasti käyttää niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Kun seuraavan kerran suuntaan Stockmannin outlettiin, aion koluta miesten kauluspaidat todella tarkasti läpi. Mä haluan näitä monissa eri väreissä, ja ihan vain itselleni!

Vastaa