Pallohelma

Tähän heti alkuun täytyy sanoa, etten pidä tästä postauksesta ollenkaan.. Mutta tämä nyt pääsee julkaisuun asti ihan vain siitä syystä, että typerät asukuvat tuli otettua ja niihin eräänä aamuna muutama tovi tuhlattiin.

Pallomekko on ostettu Budapestistä ja olin oikeastaan kuvauspäivään asti unohtanut koko mekon olemassaolon. Kaivoimme tällä viikolla kirppiskamoja asuntomme jokaisesta kolosta, ja siinä tohelluksessa tämäkin mekko jostain eteeni tupsahti.

Mekko sai töissä kehuja, kuvat tosin eivät anna mekosta yhtään imartelevaa kuvaa (tai sitten mulla on vaan huono päivä jolloin kaikki ärsyttää enemmän tai vähemmän). Mekkoa enemmän kommentteja keräsivät kyllä jälleen kerran kaulassani ja korvissani roikkuvat lakukorut. Keittiön emäntäkin ihasteli niitä niin kovin, että koko ruokajono alkoi toljottelemaan korujani. Se oli ehkä jo vähän liian ahdistavaa..

Eipä tällä kertaa sitten muuta. Paitsi, että näettekö mikä mulla on kädessä tuossa viimeisessä kuvassa? Se mun uusi lelu, valkoinen iPhone 4S.. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin!

Vastaa