Musta villaneule/ -mekko

Tässä päivän asussa ei oikeastaan ole mitään kovin kummallista, mutta tuosta neuleesta on pakko kertoa hieman tarkemmin. Ja myös maatuskakoru ansaitsee lähikuvan. 🙂

Musta villaneule on ostettu Pariisin reissulta Tommy Hilfigerin liikkeestä outlet-kylästä. Kun neuleen ostin, painoin 47 kiloa enemmän kuin alla olevissa kuvissa. Ostohetkellä neule sopi minulle ihan hyvin, se istui kauniisti ja käytinkin sitä suht ahkerasti ihan neuleena housujen kanssa.

kaulakoru: Roomasta, neule: Tommy Hilfiger, vyö: Superdry, sukkikset: Lindex

Nyt kun kiloja on karissut pois huima määrä, voin käyttää samaa neuletta mekkona. Kuinka kätevää! Kiedon vaan vyötäisille vyön, jotta neule pysyy varmasti kiinni. Mekon alle laitan vielä mustan alusmekon, jotta haarovälit eivät missään tilanteessa pääse vilahtamaan. Erivärisillä ja tyylisillä vöillä saa mekkoon muuten kivasti uutta ja vaihtelevaa ilmettä. Täytyy kyllä tunnustaa, että hyvin usein käytän mekon kanssa kuvissakin näkyvän ruskean vyön tapaisia vöitä.

Entisenä neuleena, nykyisenä mekkona tunnettua vaatekappaletta olen käyttänyt tänä talvena todella paljon. Se on hirmuisen lämmin, sillä se on 100% paksua villaa. Myöskin mekossa olevat isot taskut lisäävät sen käytännöllisyyttä töissä hyvin paljon, taskuihin voi helposti laittaa työavaimet sekä kännykän. On noissa taskuissa kulkenut myös useamman kerran palaverimuistiot sekä kyniä.

Maatuskakoru kuuluu kaulukorulemppareihini. Sen värikkäät maatuskat saavat yleensä aika paljon huomiota, vastaavaa korua ei nimittäin kauhean usein tule vastaan. Mustan villamekon kanssa sopivat hyvin värikkäät ja suuret korut, jotka pääsevät kauniista esille mustaa taustaa vasten.

Tämä koru on kotoisin jostakin Rooman pikkuputiikista. Äitini bongasi korut liikkeen ikkunassa, ja meiltä molemmilta löytyy tällä hetkellä omat maatuskakaulakorut. Löysin myös joku vuosi sitten Huuto.netistä maatuskakorvakorut, jotka killuvat usein korvissani silloin kun tämä kaulakoru roikkuu kaulassani.

2 Replies to “Musta villaneule/ -mekko”

  1. 47 kg, wow! Oletpa ollut sisukas! Mekko on vaaan näyttänyt aiemmin erilaiselta…

    1. Mä oon aikamoinen sisupussi kun sille päälle satun. 🙂 On kyllä ihan kiva, ettei ihan koko vaatekaappia ole tarvinnut uusia, vaikka todella iso osa vaatteista on kyllä vaihtoon mennyt.

Vastaa