Karvavuorilliset talvisaappaat saapuivat

Kerroin aiemmin, että olin tilannut karvavuorilliset talvisaappaat, ja nyt vuorossa olisi saappaiden esittelyä hieman tarkemmin. Brandoksen paketti saapui muutamassa päivässä, joten postaus laahaa ”hieman” jäljessä, mutta ei sillä niin väliä.

Saappaat olivat kooltaan hyvät. Ne istuivat myös jalkaani hyvin, ja niillä oli hyvä kävellä hieman pidempiäkin matkoja.

Hieman pulleimmilta saappaat saavat sääret näyttämään, sillä vuori on paksu, mutta tämä ei minua häiritse. Ainoa mikä saappaissa hieman häiritsee on se, että karvavuori ei kata koko kengän sisustaa. Varsi on vuoritettu ylhäältä nilkkaan asti, mutta itse jalkapöydän osuudella ei ole villaa ollenkaan.. Tämän en anna kuitenkaan haitata, sillä omistan muutamatkin villasukat, joissa on hyvin lyhyt varsi. Nämä villasukat voi sitten tarvittaessa laittaa jalkaan, jolloin kylmä ei pääse yllättämään varpaita. Ostin kenkiin lisäksi villapohjalliset, joten villasukkia ei aina tarvitse jalkaan laittaa.

Olen hyvin tyytyväinen saappaiden väriin ja kuviointiin. Alaosan ruskea kumi ei ole kiiltävää, kuten kumisaappaissa, vaan enemmäkin mattainen. Tämä takaa sen, ettei alaosa näytä kumiselta jos sitä ei katsele tarkemmin. Ruskean sävy on minusta myös kaunis. Ruskean värin kanssa on yleensä se ongelma, että on vaikea löytää kauniin ruskeaa sävyä. Varsinkin netin kautta tilattavissa tuotteissa voivat värierot olla suuret, kun vertaa tuotteen väriä nettikaupan ja liveversion välillä.

Saappaat siis saivat jäädä asustamaan Espooseen. Niitä on käytetty nyt märillä keleillä aika paljon, ja jalat ovat pysyneet niin lämpiminä kuin myös kuivina. Saappaiden ollessa jalassa tekee mieli melkein hyppiä lammikoissa ja kävellä niistä kaikista märimmistä kohdista! 🙂

Vastaa