Makkarankuori jättimäisillä puuhelmillä

helmet: Seppälä, mekko: Chirstelle&Co, vyö: Accessorize, sukkikset: Lindex, laukku: Massimo Dutti

Eilen päälle pääsi taas musta makkarankuori. Tällä kertaa höystin mustaa neulemekkoa isoilla puuhelmikoruilla sekä beigellä vyöllä. Ja toki sillä uudella ihanalla laukulla. Luulen, että en kyllästy tähän laukkuun koskaan! Se on niin täydellisen kaunis ja täydellisen kokoinen. Jumppailen arkena töiden jälkeen 3-4 kertaa viikossa, ja tämä on ensimmäinen laukku jonne mahtuu myös treenivaatteet. Ennen olen raahannut mukana käsiveskaa sekä urheilukassia, ja se oli ihan pyllystä. Nyt kaikki mahtuu yhteen ja samaan veskaan, joten hermoja ei tarvitse menettää kun kasseja yrittää sovitella olalle tai kun niillä lyö ihmisiä ruuhkabussissa.

Hiukset ovat muuten niin huonossa kunnossa, että kutreja ei voi enää pitää ollenkaan auki. Olisikin aika varailla kampaajaa, mutta kun en taaskaan osaa päättää mitä hiukselleni tekisin. Lupaan kuitenkin varata ajan kampaajalle mitä pikimmin, viimeistään seuraavana palkkapäivänä.

Puiset helmet on ostettu joskus tuhat ja yksi vuotta sitten Seppälästä. En ole käyttänyt näitä helmiä vuosiin, mutta tuon uuden laukun myötä olen yrittänyt etsiä kaapeista ja laatikoista kaikkea beigeä ja konjakinväristä, joka sopisi laukun kanssa yhteen.

2 Replies to “Makkarankuori jättimäisillä puuhelmillä”

  1. Kiva laukku.

    Ostin konjakin väriset avokkaat Stockmannilta perjantaina, pari laukkua niiden kanssa menee, mutta muita asusteita (ja vaatteita!) täytyy miettiä uudestaan… Koetan kuitenkin saada vähän vaihtelua ainaiseen mustaan.

    1. Kiitos ja onnea uuden värin kokeiluun. 🙂
      Mäkin törmäsin Stockalla jo pidemmän aikaa sitten Clarksin ihaniin Biscuit tin -avkokkaisiin, en tajua miksi jätin ne sinne hyllyyn.. Ne olisivat olleet keväällä täydelliset tuon laukun kanssa. Ja ne olivat todella hyvät jalassa.

Vastaa