Herra 4 vee

Torstaina oli aika viettää erään herran 4 vee synttäreitä. Synttärit ovat monesta syystä ihania juhlia, mutta ennen kaikkea ne ovat ihania siitä syystä, että tarjolla on herkkuja! Sokerihammasta on kolottanut reissun jälkeen joka päivä, ja eilen mussuttamani kakku, keksit, sipsit, suklaa ja karkit auttoivat ainakin pahimpaan hätään. 🙂

Olin tehnyt lahjan suhteen hieman tiedustelua etukäteen, ja Expertiltä löydetty kauko-ohjattava ralli-Ford osoittautui oikein toivotuksi lahjaksi! Hyvä niin, sillä kun kyseinen herra täytti 2 vuotta sai lahjamme hänet itkemään. Autoja oli silloinkin toivottu, mutta minä ostin päättäväisesti jonkun luomupuuvillaisen kylpytakin.. Eikö kaikki kaksivuotiaat pojat halua sellaisen?

Päällä minulla oli Indiskan alerekistä löytämäni kukkatunika/-mekko. Alla olevassa kollaasissa näkyy myös Aasian reissumme paras ja ihanin ostokseni – ruskea jättimäinen Massimo Duttin nahkalaukku. Se on täydellinen. Ehkä saan siitä ihan kunnonkin postauksen vielä aikaiseksi.

Me oltiin synttärisankarin kanssa bileissä vielä hieman aasialaissa tunnelmissa, kuten kuvasta näkyy. 🙂

2 Replies to “Herra 4 vee”

  1. Ihana tuo laukku! Mielellään kuulen siitä lisääkin 🙂

    1. Hyvä kuulla! Täytyy yrittää saada tehtyä siitä vaikka ihan oma postaus. 🙂

Vastaa