Angry birds

Yksi asia johon kiinnitimme reissussa huomiota ihan ensimmäisinä päivinä oli se, että Angry birds -huuma oli päässyt valloilleen niin Kuala Lumpurissa, Singaporessa kuin myös Langkawilla ja Koh Lipellä. Itse olen kova Angry birdsin pelaaja, iPadilta löytyy melkein 10 eri versiota pelistä, ja lähes kaikki ruudut on vedetty läpi. Myös reissussa peliä tuli pelattua aika paljon, sen avulla saa ajan kulumaan loistavasti esim. lentokoneessa.

Angry birds -krääsää oli myynnissä lähes jokaisessa kojussa ja kaupassa ja mm. paikallisten sekä turistien lasten päällä näki Angry birds t-paitoja ihan tavattoman paljon. Mehän olimme asiasta vain kovin ylpeitä ja iloisia! Infosin Angry birdsin kotimaasta myös jalkahoitajalleni, joka naureskeli keltaisille Angry birds -varvastossuilleni.

Krääsää oli tosiaan myynnissä kaikkea ilmapalloista pehmoleluihin, penaaleista laukkuihin, reppuja, shortseja, kenkiä, pelejä sekä kyniä, vihkoja ja pyyhekumeja, jopa Angry birds -laastareita ja korvatulppia löytyi apteekeista. Pehmolelua olin ostamassa muistoksi matkalta, mutta jostain syystä jätin ne aina telineisiinsä roikkumaan. Lähtöpäivänä olin jo unohtanut, että en ollut ostanut mitään Angry birds -kamaa kotiin vietäväksi (ne varvastossut menivät roskiin ennen lähtöä).

Lentokentällä eteeni sitten kuitenkin osui pieni lasikaappi, jossa oli kimaltelevia koruja. Rakkaus syttyi heti pinkkiin lintuun, joka komeilee tälläkin hetkellä kaulassani. Huomiota se sai osakseen jo eilen, esittelinhan sitä ahkerasti niin töissä kuin myös pankkivirkailijalle pankissa. Olen tavattoman ylpeä äiti!

4 Replies to “Angry birds”

  1. Tuota Angry Birds tavaraa oli myös pikkuruisella Pangkorin saarella. Eihän täällä edes tajua kuinka iso juttu se on Aasiassa!

    1. Ei todella tajua. Lumian kännykkä sekä Angry birds olivat kyllä kovassa huudossa. 🙂

  2. Heh, minäkin ostin juuri Sri Lankasta angry birds t-paidan kummipojalle.

    1. Ne ovat siis rantautuneet myös Sri Lankaan. Saakohan Rovio näistä krääsistä kovat rahat? 😉

Vastaa