Vaateostoksilla Aasiassa

Eiköhän aloiteta matkapostausten tekeminen siitä kaikista tärkeimmästä, eli matkaostoksista.

Sekä Kuala Lumpur että Singapore tarjosivat mielettömät ostosmahdollisuudet ihan kaiken kokoisille kukkaroille. Itse olin siinä uskossa, että Singaporesta löytyy vain läjäpäin merkkiliikkeitä, mutta tämä luulo osoittautui ihan vääräksi. Toki siellä oli valtoimenaan mitä kalliimpia merkkiliikkeitä, mutta myös laihemmalle kukkarolle löytyi ostettavaa vaikka kuinka. Onnekseni myös alet olivat vielä päällä, ja lähes jokaisesta liikkestä löytyi tavaraa -20% – -80% alesta. Sopii hyvin minulle!

Langkawilta ei mukaan tarttunut kuin batiikkituotteita. Kävimme paikallisessa batiikkitehtaassa, josta mukaan tarttui tajuttoman halpoja silkkihuiveja sekä muutama saronki. Huivien esittely jää myöhemmäksi, mutta ne sarongit voit löytää alla olevista kuvista.

Viimeiset ostokset tehtiin tietenkin lentokentältä, josta mukaan tarttui tuttuun tapaan kosmetiikkatuotteita sekä hieman tuliaisia. Ostin mm. kauan ostoslistalla olleen poskipunan sekä mustan ripsivärin. Molemmat olivat Yves Saint Laurent -merkkisiä.

Mutta tässä tulisi nyt näitä vaatteita joita mukaani matkalta tarttui. Muutaman laukun sekä kenkien esittely saa jäädä tuonnemmaksi, ettei postaus pitkity ihan kamalan pitkäksi.

Yllä olevat paidat ovat molemmat kotoisin Kuala Lumpurista. Näiden käyttöä pitää vielä hieman odottaa, sillä ne pääsevät käyttöön viimeistään sitten kun aurinko paistaa ja lumihanget ovat sulaneet. Tosin tuota IE:n paitaa voisi hyvin pitää neuleen alla jo nyt talviseenkin aikaan.

Älkää antaka ryppyisän paidan hämätä, sillä tämä silkkinen Massimo Dutttin paita on aivan ihana! Se vaatii vain silitysraudan kuumaa kosketusta jonka seurauksena se muuttuu kuin uudeksi. Paita oli yksi parhaita löytöjä reissun aikana, hintaa ei tälle puserolla montaa kymppiä jäänyt, sillä aleprosentti oli todella huima. Mitään tarkkaa summaa en enää muista, mutta muistan hymyilleeni kun hintalappua kurkistin.

Tämä villaneule pääsi päälleni heti tänään kun tallustin loman jälkeen töihin. Se lämmitti kivasti takin alla, vaikka oltiinkin asteissa jo plussan puolella. Neule on varmasti vielä lopputalven ajan kovassa käytössä.

Mekkoja tarttui mukaan kolme kappaletta. Tuo oikeanpuoleinen mekko sekä valkoinen saronki olivat päällä jo reissussa. Valkoinen saronki vilahti myös Langkawin postikortissa. Näiden kanssa täytyy täällä kotimaassa odottaa kesää.

Ostin myös yhden aivan ihanan ruusuhaalarin, mutta sen kuvaaminen oli ihan mahdotonta. Jos kuvat tänne laittaisin, ne antaisivat haalarista ihan väärän kuvan. Ruusuisen haalarin kanssa teidän täytyy odottaa kesää, jolloin pääsen haalaria käyttämään ja ottamaan siitä sitten parempia kuvia.

6 Replies to “Vaateostoksilla Aasiassa”

 1. Värivillitys on iskenyt siis sinuunkin! Valon määrän kasvaessa värit alkavat todella houkuttaa, nytkin hiilenharmaan mekon seurana on korallinpunainen neuletakki…

  1. Värit ovat kyllä vallanneet minut! Nytkin istun töissä päälläni niin kirjava mekko, että silmiin saattuu. Tuo ihanasti vähän eloa tähän talveen ja jotenkin lomakin tuntuu olevan vielä täällä kun päällä on värikkäitä vaatteita. 🙂

 2. Tuo IE on toppi on tositosi hieno!
  Itse ostin myös muutamia kankaita KL:stä, joista yhdestä pitää teettää mekko keväämmällä. Kaduttaa vähän, etten ostanut enempää… =D

  1. Kiitos. 🙂 Kankaita mäkin hiplailin, mutta en sitten ostanut. Mua harmittaa eniten se, etten ostanut enempää silkkituotteita Langkawilta.. En (varmaan) koskaan palaa enää sinne, ja niitä huiveja, kankaita ja mekkoja olisi pitänyt kyllä sieltä enemmänkin ostaa. Miksi sitä aina alkaa pihistellä väärässä paikassa?

 3. Oiijjj, ihana toi valkoinen! Pitäisi itsekin päästä Aasiaan shoppailemaan 😉

  1. Kiitos! 🙂 Kyllä sinne tosiaan pitäisi minunkin vielä joskus uudestaan päästä. Kenkiä en tosin löytänyt kuin yhdet, sillä omistan norsujan jalan (koko 41).

Vastaa