Mistä tietää olleensa onnistuneella lomalla?

Siitä, että tulee kotiin yhtä onnellisena kuin sieltä lähti.

Reissu on siis takana ja tällä hetkellä istun koneella ja tuijotan ikkunasta hieman erilaista maisemaa kuin pari päivää sitten. Lunta tuiskuttaa, mutta en vaihtaisi paikkaa tällä hetkellä mistään hinnasta. Kotona on ihana olla. <3

Minun piti nukkua tänään pitkään, olihan takana noin 24 tunnin uneton jakso, mutta jotenkin heräsin tuttuun tapaan kello 6.00. Pyykkiä on tähän mennessä  pesty kaksi koneellista, matkalaukut on purettu ja tämä leidi on puunattu suihkussa niin puhtaaksi kuin mahdollista. Niin ja kahden viikon posti on selattu nopeasti läpi. Nyt voisi olla hyvä aika mennä jatkamaan unia, kauniita unia siis..

4 Replies to “Mistä tietää olleensa onnistuneella lomalla?”

  1. Tervetuloa kotiin. Juuri nyt tuota lumituiskua tuijotellessa tekisi mieli palmun alle lämipimälle hiekalle… en kuitenkaan koskaan pääse pitämään talvilomaa perinteiseen talviloma-aikaan, kun työt painavat pahimmillaan päälle juuri nyt. Toukokuussa varmaan pidän ”talviloman” ja vähän ylityövapaitakin.

    1. Kiitos! 🙂 Tämä oli kyllä loistava aika lomalle, nyt jaksaa hyvin kesälomiin asti. Uutta reissua pitäisi varmaan alkaa suunnitella. 😉

  2. ”Hieman eri maisemat”.. =D Muhun iskee aina todella syvä muutaman päivän kestävä masennus matkan jälkeen, kun tahtoo vaan uudelleen reissuun.

    1. Mulle käy just toisinpäin. Oon ihan super onnellinen aina kun pääsen kotiin, mutta noin viikon päästä alan suunnittelemaan uutta reissua jo ihan tosissaan. Eli tällä hetkellä ollaan vielä siinä vaiheessa, että matkustelu ei nappaa yhtään. Muutaman päivän päästä mietin kesän reissua jo varmaan ihan tohinoissani. 🙂

Vastaa