Pastellit tulevat!

Viime syksynä minulle tuli kova himo mintunvihreään väriin. Ajattelin, että mikäli minulla olisi nyt pieni vauva/lapsi, pukisin sen (tai siis hänet) päästä varpaisiin mintunvihreään. Taisin aavistaa jo silloin syksyllä kevään 2012 trendejä. 🙂

Pastellivärit ovat siis kevään TOP-juttuja! Mintunvihreääkin on kauppojen rekeissä näkynyt, joten taidan päästä vauvan sijasta pukemaan itseni päästä varpaisiin mintuvihreään! Ihanaa. <3

Alla oleviin kuviin törmäsin eräässä blogissa ja ne pysäyttivät sydämeni täysin. Voisin pukea alla olevien kuvien mekoista päälleni milloin tahansa ihan minkä tahansa mekon ja käyttää sitä hamaan tulevaisuuteen asti. Huoh, miten upeita..

kuvat: http://nettenestea.com/

En osaa millään päättää mikä mekoista olisi kaikista upein. Jokainen on omalla tavallaan (liiankin) upea – naisellinen, istuva, tyylikäs ja ilmava. Kun näiden päälle lisätään vielä upeat kankaat sekä herkät värit on tämä leidi myyty.

Tuo viimeisen kuvan keltainen mekko (lyhyt helmainen) olisi muuten aivan omiaan vaikka kesähäissä hieman ruskettuneen ihon kaverina.

2 Replies to “Pastellit tulevat!”

  1. Tulin toissa iltana kotiin Pariisin kangasmessuilta. Keväällä 2013 hempeät jäätelöpastellit jatkavat, lisäksi kartoissa näkyi neutraaleja maanläheisiä värejä ja maustevärejä, mutta todella villit neonvärit olivat kaikkein eniten esillä!

    Elie Saabilla on ihastuttavia couturepukuja, hänen tyylinsä on tunnistettava, kolmiuloiteisia kirjailuja pitsipohilla ja kauniit, pehmeät sävyt. Prinsessa Victorialla oli gaalailtana päivää ennen vihkimistä Elie Saabin upea puku ja Kate Perryllä oli Grammyissa tuo toiseksi viimeisen kuvan vasemman puolinen vaaleansininen iltapuku.

    1. Vai omat nämä Elie Saabin pukuja? Kiitos tiedosta, täytyykin hieman googlata. 🙂 Minun silmääni miellyttävät suunnattomasti pastellin värit sekä pitsi, nyt niitä pitäisi vaan vielä saada vaatekaappiinkin.

Vastaa