Ansaittu talviloma

Liian paljon töitä sisältänyt syksy ja alkutalvi jäävät tänään unholaan, kun suuntaamme herra Longfieldin kanssa aurinkoon! Kohteina ovat tällä kertaa Singapore, Kuala Lumpur, Langkawi sekä Koh Lipen saari Thaimaassa.

Reissua on odotettu tuttuun tapaan kuumeisesti ja vihdoin lähdön hetki olisi aivan käsillä! Olen kyllä loman tarpeessa enemmän kuin koskaan. Viimeinen kuukausi on mennyt töissä niin hitaasti ja hankalasti, että ei ole totta. Olen ollut väsynyt ja aikaansaamaton ja välillä havahtunut siihen, että olen tuijottanut tietokoneen ruutua vaikka kuinka kauan tekemättä mitään. Toivottavasti muutaman viikon breikki töistä auttaa taas jaksamaan kiireisen kevään läpi. Eikö töissä voisi joskus olla ihan vaan rauhallista?

Olemme tehneet aika paljon taustatöitä matkakohteisiin tutustuessamme. Opaskirjoja ja nettiä on luettu paljon ja must-paikat on merkitty karttoihin ylös. Voisinkin tässä hieman valottaa mitä tuleva loma toivottavasti tulee pitämään sisällään.

Singaporessa odotan eniten eläintarhaa, sekä sen yö-safaria. Kasvitieteellistä puutarhaa orkideoineen odotan myös paljon. Tuossa kollaasin keskellä on pilvenpiirtäjien päällä tuollainen laiva. Siellä laivassa tuolla ylhäällä on uima-allas, jonne on päästävä uimaan. Kuvittelisin, että sieltä saa aika hienoja kuvia.

Kuala Lumpurissa olisi tarkoitus shoppailla, sillä nähtävää siellä ei käsittääkseni ihan kauheasti ole. Paitsi toki ne kaksi tornia. Ostoslistalla olisi ainakin silkkiä eri muodoissa. Minulla on myös tapana tuoda joku hienompi/kalliimpi laukku jokaiselta ulkomaanreissulta. Aiomme myös raahata mukanamme lenkkarit ja treenivaatteet. Lenkkareille tulee käyttöä ainakin Batu-luolissa, jotka ovat hindujen pyhä paikka. Treenivaatteet taas tulevat märiksi hiestä salilla tai ulkona juosten.

Viimeinen viikko vietetään Langkawilla sekä Thaimaan Koh Lipen saarella. Herra Longfield sai joululahjaksi Panasonicin Lumix -kameran, jolla voi ottaa kuvia myös veden alla. Snorklauskamat on siis pakattu mukaan, ja ne pääsevät tositoimiin loman viimeisellä viikolla. Tällöin olisi tarkoitus nauttia snorklauksen lisäksi auringosta, hyvästä ruoasta ja toistemme seurasta. Paperihäämatkan parasta antia on siis luvassa loman viimeisellä viikolla. <3

Blogin postaustahti hiljenee loman ajaksi hieman. Älkää kuitenkaan huoliko, sillä edessä on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että postauksia on reissun jälkeen tulossa varmaan taas kyllästymiseen asti. Voisin myös vihdoin yrittää tehdä postauksen jos toisenkin ihan reaaliajassa reissun päältä. En lupaa mitään, mutta yritän ennättää jossain välissä kirjoittaa kuulumisia!

8 Replies to “Ansaittu talviloma”

 1. Sano Herra Longfieldille ettei lähde ihan jokaisen merikilpikonnan perään sitten kun olette snorklaamassa. 🙂

  1. Me hommataan heti perillä herralle snorklausliivit. Niillä se pysyy pinnalla vaikka delfiinin perässä. 😉

 2. Hirrrmuisen hyvää reissua!! 🙂 Ja paranemisia herra Longfieldille!

  1. Kiitos! 🙂 Katsotaan nyt vielä mitä ne lekurit sanoo.. Ilmeisesti herran olo on jo ihan ok, mutta masun kanssa on vähän ongelmia.. 🙁

 3. Kivaa matkaa! Ja auttaa varmasti työstressiin mainiosti! Meillä on ainakin ollut ihan eri fiilikset matkan jälkeen, eikä talvikaan ahdista enää ollenkaan vaikka ulkona pienimuotoista lumikaaosta onkin =) KL:stä löytyy ihan mahtavia huivi- ja kangaskauppoja.. ja kenkä-, vaate-, astia-, koru-, laukku yms. yms. =D

  1. Hyvä tietää, että ostettavaa riitää. 🙂 Eiköhän tästä nyt aleta suunnistamaan lumisateessa kentälle. Mä oon niin iloinen. 🙂 Toivottavasti kone nousee ilmaan tuosta myräkästä huolimatta, vaikka mielummin mä kökin siellä koneessakin kuin töissä!

 4. Ihanaa matkaa. Olen ”hivenen” kateellinen… en ole aikoihin pitänyt talvilomaa, vaan ”talviloman” pidän vata toukokuussa, kun aikaa on enemmän.

  1. Täytyy kyllä myöntää, että toukokuu olisi ollut töiden kannalta parempi ajankohta myös minulle. Kaikki jäi töissä kesken ja perjantaina tein töitä viimeiseen sekuntiin asti. No nyt syömme Langkawin lentokentällä ja odotamme lentoa KL:iin. Eiköhän se lomafiilis kohta ala kunnolla. 🙂

Vastaa