Nachos Supreme

Blogi on hiljalleen muuttumassa ruokablogiksi, sillä jälleen olisi ruokapostauksen aika. Mutta koska tätä muhkean ihanaa illanistujaissafkan reseptiä minulta pyydettiin, niin olihan se ensimmäinen toivepostaus vaan aivan pakko tehdä!

Kyseessä on siis taivaallisen hyvä Nachos Supreme, josta riittää syömistä isommallekin porukalle. Tekeminen käy helposti ja ripeästi, ainekset vain törkätään pellille ja sitten koko komeus menee ihan vain hetkeksi uuniin ja sitten päästään jo itseasiaan – eli siis syömään! Parasta.

Nachos Supreme

Tässäpä siis illanistujaisten kunigassapuskan resepti. Kyseisestä määrästä saa yllä olevan kuvan verran rasvaista ja herkullista mättöä. Pahoittelen ja harmittelen kuvan huonoa laatua, mutta se on otettu monta vuotta sitten jollain vanhalla pokkarilla, joten antanette anteeksi.. Sen etsimiseen meni oikeastaan enemmän aikaa kuin tämän postauksen kirjoittamiseen, mutta ei sillä väliä, pääasia, että kuva löytyi.

Nachos Supreme ( 4 –> annosta)

 • pellillinen nachoja
 • 1 prk salsaa
 • 2 isoa tomaattia
 • 2 punasibalia
 • ½ prk Santa Maria juustokastiketta (koko purkin voi hyvin käyttää)
 • ½ – 1 dl kermaa
 • 1 prk smetanaa
 • jalopenoja (maun mukaan)

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Levittele pellille leivinpaperin päälle nachot.
Notkista juustokastike kermalla.
Pilko tomaatit ja sibalit silpuksi.
Levitä nachojen päälle salsa sekä juustokastike.
Heittele päälle tomaatti- ja sibalisilppu sekä jalopenot.
Lusikoi sinne tänne smetanaa.
Törkkää koko satsi uuniin noin 5 minuutiksi.

Tarjoile heti tai syö koko pellillinen ihan yksin! 🙂

Niin ja jos haluat mukaan myös protskua, voit hyvin paistaa pannulla broiskua tai jauhelihaa ja heittää nekin mukaan.

6 Replies to “Nachos Supreme”

 1. Oi nam, tää on meidän, ja etenkin Henkan, ihan ehdotonta lempparia! Me laitetaan joukkoon yleensä vielä mustia oliiveja ja tomaatti jätetään sattuneesta syystä pois, mutta muuten ohje näyttää hyvinkin tutulta.

  1. Tää on niiin hyvää! Itse en tykkää oliiveista, mutta sopii varmaan mukaan jos niistä tykkää. Tota juustokastiketta voisin kyllä laittaa vaikka pari purkkia.. 😉

 2. Vastaavaa on meillä tehnty nimellä nachovuoka, juustokastikkeen sijaan siihen tulee mozzarellaa ja lisäksi jauhelihaa. Siipan ehdottomia lemppareita, jonka tarjoilua julma vaimo rajoittaa… kun ei ole ihan kaikkein terveellisintä.

  1. Isommalla porukalla meilläkin tätä yleensä vain syödään. Kahdestaan on vähän turhan tuhtia, vielä kun tietää, että se pellillinen kyllä häviää masuihin leffaa katsoessa.. Mutta taivaallisen hyvää tämä kyllä on!

 3. Oivoivoi…ei olisi pitänyt tulla edes selailemaan sun ruokareseptejä, sillä joka kerta kun olen tänne eksynyt, joku resepti on tullut toteutettua. Nyt olen yksin kotona kaksi päivää, enkä kertakaikkiaan voi kyllä tätä toteuttaa vaikka se näyttää ja kuullostaa niin taivaalliselta!!! 🙂

  Heti kun saan miehen kotiin tai kavereita istumaan iltaa, tämä on ehdottomasti seuraavana listalla!

  1. Ihana kuulla, että reseptejä on tullut testattua. Toivottavasti ne ovat olleet myös mieluisia. 🙂

   Älä missään tapauksessa tee tätä yksin! Voin vannoa, että koko pellillinen häviäisi sun suuhun. 😉 Meillä on viikonloppuna kavereiden kanssa pikkujoulut, joten taidan itse napata reseptin bileisiin mukaan!

Vastaa