Brunssi: Club Silk (HKI)

Eräänä sunnuntaina suuntasimme kolmen leidin voimin brunssille keskustaan autuaan tietämättöminä siitä, että auto jäi pyörätielle. Hymy ja nauru olivat vielä tuolloin herkässä, mutta ne vähenivät hieman kun tulimme autolle takaisin ja tuulilasissa odotti yllätys parkkipirkolta.

Kortti minulla on ollut lähes 10 vuotta ja ensimmäinen sakko on nyt sitten saatu. Täytyy tunnustaa, että se tuntui tosi kakkamaiselta. Onneksi mukana oli tosiaan kaksi ihanaa leidiä, jotka suostuivat maksamaan sakon kanssani! Ystävät ovat ihania. <3

Sakoista voidaan palata takaisin postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli Kampissa sijaitsevan Club Silkin brunssiin. Brunssia tarjoillaan sunnuntaisin kello 11-16. Hintaa brunssilla on 16 euroa per nenä. Me olimme hommanneet facediilin kautta brunssille lahjakortin, joten säästimme yhden brunssin verran rahaa muuhun (vaikka niihin sakkoihin).

Brunssilla oli tarjolla seuraavanlaisia herkkuja:

 • croisantteja & marmeladia
 • ruisnappeja & yrtti- tuorejuustolevitettä
 • coctailpiirakoita & munavoita
 • mausteista patonkia & tuoretta leipää
 • leikkeleitä, juustoa, vihanneksia ja mysliä, jogurttia & hilloa
 • herkkusienikeittoa
 • graavilohta
 • perunasalaattia
 • kana- fetasalaattia
 • saksalaista kasler-höystettä ja lihapullia
 • lime- juustokakkua
 • tuoreita hedelmiä
 • konvehteja, teetä, kahvia, mehuja sekä vettä

Minä pidin kovasti mausteisista patongeista sekä kasler-höysteestä. Höysteessä oli lihapalojen lisäksi kaalia, ja yhdistelmä maistui oikein hyvälle. Myös jogurtti myslin kera sekä tuoreet hedelmät olivat oikein maittavia. Niin ja toki ne suklaiset konvehdit maistuivat hyviltä! Plussaa myös siitä, että vesikannut olivat valmiiksi pöydissä.

Paikkana Club Silk oli mukavan rauhallinen. Ihmisiä oli paikalla aika vähän, tosin meidän pöytävaraus alkoi vasta kello 13.00, joten en tiedä kuinka paljon ihmisiä oli paikalla jo kello 11.00 aikoihin. Tila oli myös iso, joten viereisen pöydän juttuja ei tarvinnut kuunnella. Club Silkissä oli myös todella hämyinen valaistus, joka oli oikeastaan aika kiva. Taustalla soi myös jotain musiikkia, mutta en yhtään muista minkälaista.

Nootti-osasto käytäisiin sitten seuraavaksi läpi. Jälkkärinä ollut lime-juustokakku oli pettymys. Se oli kuivaa ja maistui niin teolliselta, että ihan pahaa teki (söin kakun kyllä loppuun). Jäin paremman jälkkärin toivossa myös kaipaamaan normaalia kahvimukia kahvin juomiseen. Club Silkissä kahvi piti juoda laseista, joka tuntui vähän hassulta. Ruoat olivat myös minusta hieman hassusti esillä, lautasia oli vaikea täyttää, eikä niitä saanut laskettua mihinkään (siis siellä ruoanhakupaikalla). Onneksi paikalla oli ihmisiä niin vähän, että ruoanhakupaikalla sai ihan rauhassa sekoilla ja pohtia mihin lautasensa saisi edes jotenkin laskettua.

Rupatteluun meni leidien kanssa niin paljon aikaa, että itse ruoat eivät olleet pääasiassa. Niitä vähän niin kuin syötiin siinä juttelun lomassa aina kun suuhunsa ennätti jotain laittaa. Ruoassa ei ole paljon moitittavaa, mutta ei paljon kehuttavaakaan. Kokonaisuudessaan brunssi oli aika tavallinen – ruoka oli ihan ok ja paikka oli ihan ok. Arvosanaksi Club Silk sai 8-.

2 Replies to “Brunssi: Club Silk (HKI)”

 1. Ääh, sakot ovat ikäviä. Itse olen saanut muutamia parkkisakkoja viime vuosina ja aina enemmän vahingossa kuin tahallisesti väärin parkkeerattuna. Pahin oli Tallinnassa; olin maksanut parkkimaksun, mutta se oli kuulemma viereisen parkkipaikan. Parkkipaikkoja ei kuitenkaan olut eroteltu mitenkään ja automaatti oli lähempänä parkkipaikkaa jonne auton jätin kuin sitä mihin se kuului…

  Noita brunssitarjouksia tulee eri ”diileiltä” aika tasaiseen tahtiin, täytyy tarttua taas tarjoukseen, kun sellainen osuu kohdalle.

  1. Joo sakot eivät ole kivoja! Varsinkaan kun kuvitteli parkkeeraavansa ihan sääntöjen mukaan.. 🙁
   Mä kyttään noista diilipaikoista enää oikeastaan näitä brunsseja. Tällä hetkellä on vielä yksi lahjakortti jäljellä.

Vastaa