Bloglovin’ <3

Bloglovin on ihan huippusaitti! Saitin motto – helpoin tapa seurata suosikkiblogejasi – kertoo oikeastaan kaiken olennaisen. Bloglovin kokoaa lempiblogieni uudet postaukset kätevästi yhdelle ja samalla sivulle, josta pääsen ne aina aamuisin lukemaan erittäin helposti.

Pääsen myös selaamaan postauksia aiheittain ja maittain ihan vain muutaman klikkausen avulla. Tätä ominaisuutta käytän myös paljon kun etsin inspiraatiota vaikka sisustukseen, valokuvaukseen tai resepteihin.

Bloglovin kokoaa yhteen myös suosituimpien blogien postaukset yhdelle ja samalle sivulle. Sivuston kautta voi löytää myös ihan huippuhyviä pienempiä blogeja, joihin törmääminen voisi muuten olla lähes mahdotonta. Blogeja voi nimittäin etsiä mm. erilaisten suodattimien läpi, joita ovat ainakin blogin tyyli sekä blogin (tai no ehkä blogin kirjoittajan) kotimaa.

Blogloviniin rekisteröityminen onnistuu hyvin, pidit sitten omaa blogia tai et. Sivustoa voi käyttää aivan hyvin ainoastaan mieleisten blogien ja postausten etsimiseen. Oman blogin lisääminen sivustolle käy todella näppärästi ja lisäämisen jälkeen voit viedä sivupalkkiisi painikkeen, josta lukijasi pääsevät seuraamaan blogiasi Bloglovinin kautta.

Mikäli haluat alkaa seurata Meanwhile in Longfield -blogia Bloglovinin kautta, klikkaa tästä.

Blogillani on tällä hetkellä 10 seuraajaa.

Tämä ei sitten ollut mikään mainos, minusta sivusto on vaan oikeasti todella kätevä! Oma blogini on rekisteröity myös Blogilistalle, mutta en pidä kyseisestä sivustosta yhtään sen sekavuuden ja suurten mainosmäärien takia.

Vastaa