Lasikupu + kihlajaiskimppu

Eräässä joulukalenteripostauksessa vilahti lasinen kupu, jonka sisälle olin tehnyt jouluna 2010 piparkakkukuusen.

Tänä jouluna kuvun alle ei päätynyt piparista kuusta ajanpuutteen takia. Mietin ja pohdin pitkään mitä muuta lasikuvun alla voisi pitää. Kupu on sen verran iso ja näyttävä, että sitä olisi mukava pitää esille ympäri vuoden.

Eräänä siivouspäivänä sitten taas välähti. Lasikuvun alla voisin hyvin säilyttää kihlajaiskimppuamme, jonka isosiskoni lähetti meille kotiin kun ilmoitimme sukulaisille, että olimme menneet vihdoin ja viimein kihloihin.

Lasikuvun alla kimppu säilyy hyvin pölyltä piilossa ja se pääsee vihdoin kunnolla oikeuksiinsa. Sijoitin kimpun kupuineen eteisen senkin päälle, joten jokainen sisääntulija huomaa sen varmasti. Seinällä kimpun yläpuolella on myös hääkuvamme, joka tietenkin sopii teemaan enemmän kuin hyvin.

Toki kuvun alle olisi ollut hienoa laittaa myös hääkimppu, mutta se on sen verran iso, ettei se mahdu lasikuvun sisään mitenkään.

4 Replies to “Lasikupu + kihlajaiskimppu”

  1. Pidän tuollaisen lasikuvun alla yleensä hedelmiä, tekopionia tai merisiilin kuoria (mieletön löytö Hakaniemen kauppahallista 😉 ). Kupu on niin iso, että se on pidettävä aina esillä, koska eipä se mahdu kaappeihinktaan 😀

    1. Hyviä ideoita! Tekokukat voisivat olla kauniit, sillä niissä on väritkin vielä tallella. 🙂

  2. Oi, olet säilyttänyt kimpun :). Kauniisti on muuten kuivunut, onko sulla kuivattamiselle jotain kikkaa?

    1. Totta kai kimppu on säilytetty! Ja ei ole mitään kikkoja. Pistin sen vaan roikkumaan ”pää alaspäin” -asentoon. 🙂

Vastaa