Breakfast in bed

Kim Kardashian kertoi jossakin lehtihaastattelussa, että hänen paras vinkkinsä kestävään avioliittoon on sängyssä vietetty piknik. Kimin avioliitto kesti huikeat 72 päivää, täytyy vain toivoa, että omani ei lähde suunnattomaan alamäkeen sängyssä nautitun aamupalan jälkeen.

Herra Longfield yllätti minut eräänä aamuna tekemällä minulle aamupalan ja tuomalla sen aina sänkyyn asti. Oikeastaan minä kyllä arvasin tämän yllätyksen, sillä herra Longfield leipoi cake popseja edellisenä iltana. Tämän lisäksi jääkaappiin oli ilmestynyt kasa aamupalaan sopivia aineksia. Niin ja olinhan minä ostanut ihan vain viikko sitten valkoisen sänkytarjottimen. Mutta vaikka yllätys ei ”yllätys” ollutkaan, oli se silti ihana yllätys.

Aamupalatarjottimelta löytyi makeiden cake popsien lisäksi munakasta, pekonia, tomaatteja, kahvia, tuorepuristettua appelsiinimehua, leipää sekä  yhtä suurimmista herkuistani – kreikkalaista jogurttia siirapin, myslin sekä marjojen kera.

Sängyssä syöminen onnistui yllättävän hyvin. Sängy ei ollut muruja täynnä kun lautaset olivat tyhjät, eikä kahvia läikkynyt ollenkaan. Hankkimani sänkytarjotin on kyllä hyvin vahvaa tekoa ja sen suht korkeat reunat sekä tukeva runko takaavat sen, että se pysyy tukevasti paikoillaan.

Tämän aamupalan arvosana oli hyvin helppo antaa, se on 10+. Aamupala sisälsi kaikki ne herkut joita täydelliseen aamupalaan minusta tarvitaan: rauhallinen ilmapiiri, maittava ruoka, suklaista jälkkäriä, hyvää kahvia ja mukavaa seuraa. Ja plussa tulee numeron perään vaivattomuudesta. Minun ei tarvinnut harjata hiuksia, meikata naamaa, pukea päälleni tai edes nousta sängystä saadaakseni ihanaa aamupalaa. Tätä lisää!

10 Replies to “Breakfast in bed”

 1. Ihastuttava aamiainen. Itse en kuitenkaan nauttisi aamiaista sängyssä, kaataisin varmaan tukevankin tarjottimen kuitenkin…

  1. 🙂 Muakin kyllä hieman epäillytti, mutta toimi oikein hyvin. Syödessä oli kiva katsoa telkkaria ja aamiaisen jälkeen pääsi kätevästi takaisin nukkumaan..

 2. Ihana yllätys <3

  1. ”Yllätys”. Salapoliisia on vaikea yllättää. 😉

 3. Näyttää ihanalta, pitää heti vihjailla kotona… 🙂

  1. Vihjailu on aina hyväksi. Muutenhan ei tapahtuisi koskaan mitään. 😉

 4. Herkullisen näköistä ja aamupala sängyssä on todellakin ihanaa.
  Himoitsen edelleen noita cake popseja, pakko varmaan tehdä niitä pian 😉

  1. Tee ihmeessä, ne oli ihan helppoja ja nopeita tehdä. Ja toki ne oli myös todella hyviä. 😛

 5. Hei, mistä olet tuon ihanan tarjottimen ostanut!!

  1. Nyt on pakko sanoa, ettei mulla ole mitään muistikuvaa tarjottimen osopaikasta.. Eiku olisikohan se ollut Suuresta kirjakerhosta ym. vastaavasta. Postin kautta sen sain, mistään liikkeestä en ole tarjotinta ostanut. Saattoi olla tuon kirjakerhon kautta, mutta yhtään varmaksi en osaa valitettavasti sanoa..

Vastaa