HIMLAn lautasliinat

Kuten jo joululahjatoive-postauksessa mainitsin, olisi minulla tarvetta valkoisille isoille lautasliinoille. Pukki ei niitä tuonut, ja olinkin jo ajatellut, että ostan pellavaa ja teetän kankaasta äidilläni suuret lautasliinat. Pellavaisten lautasliinojen hinnat ovat minusta nimittäin aika tähtitieteellisiä, yhdestä lautasliinasta en suostu maksamaan sitten millään reilua 40 euroa.

Onneksi on tammikuu, joka tunnetaan myös ale-kuukautena. Törmäsin Elloksen valikoimassa HIMLAn lautasliinoihin, joita lähti tilaukseen aikamoinen kasa.

Lautasliinat pääsevät varmasti heti käyttöön kun ne vain luokseni ensin saapuvat. Olen jo pitkän aikaa haaveillut pääseväni taittelemaan suurista lautasliinoista hienoja ja näyttäviä asetelmia (tai miksi niitä nyt sanoisi). Lisää postauksia lautasliinoista on luultavammin siis tulossa!

Vastaa