Verso

Keskustan salaattibaarien testaaminen sai jatkoa vuoden viimeisenä viikkona. Suuntasimme ystäväni kanssa Kluuvissa sijaitsevaan Versoon tankkaamaan hieman ravintoa ennen pientä shoppailukierrosta alejen maailmassa.

Sain tietää Verson salaattibaarista Ladies Who Brunch -blogin kautta. Blogin takaa löytyvä leidi kertoi Versosta sen verran positiivisesti, että paikka piti itsekin päästä koestamaan. Suurimpana houkuttajana oli tietenkin tieto siitä, että annokset ovat isoja!

Salaattiannos oli maittava ja oikein reippaan kokoinen. Oman salaattini otin kolmella täytteellä, joiksi valitsin kanan, paprikan sekä lohen. Perussalaattipohjaan kuuluu salaatinlehdet, tomaatti ja kurkku. Näiden lisäksi salaattipohjaan voi halutessaan ottaa myös riisiä sekä pastaa. Kastikkeita oli neljää eri vaihtoehtoa, joista minä valitsin avokadoa sisältävän kastikkeen. Kastike ei ollut niin hyvää kuin kuvittelin, mutta onneksi tuore leipä oli todella maittavaa.

Plussaa täytyy antaa ystävällisestä palvelusta sekä siitä, että vesi kuului salaattiannoksen hintaan. Mukaan saimme vielä salaattipassit, joilla saa joka 10. salaatin ilmaiseksi. Tiedossa on siis varmasti lisää salaattikokeiluja Versossa!

Vastaa