www.wrong.fi

Olen jo pitkän aikaa halunnut syödä nuudeleita sellaisesta pahvisesta purkista, joista niitä kaikissa leffoissa aina syödään. Eräänä lauantaina tämä haave vihdoin toteutui, kun tilasin meille wrong-nuudelit. Wrong-nuudeleita on vaikka kuinka montaa eri sorttia. Nuudeleihin voi valita eri täytteitä, kastikkeita sekä jopa sen, minkälaiset nuudelit nuudeleihinsa haluaa.

Omaan pahviseen purkkiini ei sitten lopulta eksynyt kuitenkaan niitä nuudeleita ollenkaan, annokseni koostui nimittäin kasviksista, kanasta sekä seesamkastikkeesta. Herra Longfieldille tilasin Green curry -nuudelit, jotka onnekseni maistuivat herralle oikein hyvin. Minunkin annokseni oli todella herkullinen ja sopivasti tulinen. Näitä pahvisia purkkeja tullaan tilaamaan myös jatkossa kotiin kun nuudelinälkä yllättää!

Tulisen ruoan kanssa on muuten juotava ehdottomasti maitoa, paljon maitoa. Maito tasapainoittaa tulisia makuja sen verran, että suu ei pala ensimmäisen haarukallisen – tai siis syömäpuikollisten – jälkeen.

2 Replies to “www.wrong.fi”

  1. Siellä Aasiassa saat sitten nuudeleita like never before 😉 Ihan tajutonta ruokaa siellä! Kävin heti tiistaina palattuani töihin Tamarinissa lounaalla, mutta eivät kyllä pääse tietenkään lähellekään.. =)

    1. Mä oikeesti odotan niitä nuudeleita! Olen niistä jo monta viikkoa haaveillut. 🙂 Ruokapostauksia on reissun jälkeen siis varmasti tulossa.

Vastaa