Tupsupipo

Postimies Pate toi tupsupipon ennätysvauhdilla Espooseen! Postaus laahaa ”hieman” jäljessä, mutta ei sillä niin väliä. Ilmat ovat olleet vielä niin lämpimiä, että en ole pipoa ulkoiluttanut kuin muutaman kerran.

Mutta tässä se pipo nyt olisi. Aika ihana, vaikka itse sanonkin. Pipon kuvaaminen on muuten kohtalaisen hankalaa, jos ei halua näyttää samalla kasvojaan. En oikeastaan tiedä miksei sitä naamaakin voisi näyttää, mutta näillä mennään nyt ainakin toistaiseksi.

Pipossa on 60 % akryyliä, 30 % mohairia sekä 10 % neitsytvillaa (uutta villaa). Olen tupsulla varustettuun pipoon todella tyytyväinen, tätä on ilo ulkoiluttaa jos ja kun ilmat viilenevät kunnolla.

2 Replies to “Tupsupipo”

  1. Nimetön says: Vastaa

    Onpa harvinaisen hyvän näköinen pipo!

    1. Kiitos kovasti! Se on kyllä aika veikeä. 🙂

Vastaa