Vaalean makkaran musta kuori

Kuten jo muutama postaus sitten kerroin, tein alesta muutaman huippulöydön. Yhdeksi suosikikseni muiden ohella nousi musta neulemekko, joka olisi ehkä voinut olla kokoa isompi.. Mekkoa ei kuitenkaan ollut enää muita kokoja jäljellä, ja koska rakastuin mekkoon heti, lähti musta makkarankuori kassan kautta kotiin.

kaulakoru: Pionina Accessories, mekko: Christelle & Co,
vyö: Bershka, stay upit: Lindex

Oikeasti mekon koko on varmasti ihan hyvä, malli vain on sellainen ”nuoleva”. Ensimmäistä kertaa kun mekkoa päälleni aamulla puin, tuli eteeni muutamakin eri pulma. Ensinnäkin sukkahousut pursottivat vatsamakkarat rumasti, alushousut paistoivat liikaa läpi ja rintsikat saivat selkämakkarat todella kauniisti esiin. Oli aloitettava ihan alusta. Rintsikat vaihtuivat löysempiin, kuten kävi myös alushousujen kanssa. Ja ne sukkikset oli vain pakko unohtaa, onneksi omistan aika monta paria paksuja stay uppeja, jotka sopivat vähän kylmemmälläkin ilmalla näinkin pitkän mekon kanssa oikein hyvin.

Mekon ja ihon väliin laitoin vielä tiukan suht pitkän alusmekon, joka piti ylimääräiset löysät kurissa. Lopputulos oli ihan kiva, eikä yhtään ahdistava. Eikä ennen kaikkea törkeän tai mauttoman näköinen, jolta se ensiksi kyllä oikeasti näytti.

Luulen (ja tiedän), että tätä makkarankuorta tulen käyttämään talven aikana paljon, sen pitkät hihat ja tarpeeksi pitkä helma ovat ihan omiaan töissä ja töiden ulkopuolella.

Vaalea makkara muuten muuttuu muutaman viikon päästä mustaksi makkaraksi. 🙂 Aurinko odottaa jo ihan oven takana!

Vastaa