Lancôme Teint Miracle -meikkivoide

Tein tässä lähiaikoina sellaisen havainnon, että en koskaan oikeastaan hauku täällä blogissa mitään.. Yritetään tehdä tähän jossain välissä muutosta kun aihetta moiselle tulee. Nyt sille ei kuitenkaan ole aikaa, sillä jälleen on aika hehkuttaa – tällä kertaa isosti!

Palaan jälleen kosmetiikan lempimerkkiini, Lancomeen. Esittelyssä (tai tarkemmin otettuna, kehujen kohteena) on tällä kertaa meikkivoide, jonka kyljessä lukee Teint Miracle.

Meikkivoide lupaa valaista ja kirkastaa ihoa ja siinä sivussa tehdä ihosta virheettömän näköisen. Jokainen varmaan tajuaa, että ihon täytyy olla hyvässä kunnossa, jotta nämä ominaisuudet toteutuvat. (Suht) terveelinen ruokavalio, runsas vedenjuonti ja raikas ulkoilma edesauttavat terveeseen ja kauniiseen ihoon.

Itse en suuremmin kärsi finneistä tai epätasaisesta ja laikukkaasta ihosta. Ihoni suurimmat ongelmat ovat tummat silmänaluset sekä rasvoittuva T-alue, varsinkin leuan alue tuottaa välillä ärsytystä.

Teint Miracle -meikkivoide on kuin tehty minulle. Se tekee ihostani luonnollisen, valoa heijastavan ja tasaisen. Se myös peittää pienet virheet oikein hyvin, ja kestää iholla hyvin koko päivän. Eritoten pidän siitä, että meikkivoide on niin kevyttä, että sen olemassaoloa on vaikea havaita ja sen levittäminen onnistuu todella hyvin ja vaivattomasti.

Mitään pahaa sanaa en tuotteesta oikeasti keksi. Hinta (49 euroa) on minusta ihan kohtuullinen koska tuote on riittoisa, enkä kaipaa suurempaakaan purnukkaa viemään tilaa meikkilaatikosta.

Vastaa