Pinocchio by HAY

HAYn Pinocchio-matto on varastanut sydämeni..

Matto on saaut nimensä tanskalaisen karkin mukaan. Ilmeisesti nämä karkit ovat värikkäitä palloja. Pinocchio-matot tehdään käsin Nepalissa, jossa maton jokainen villainen pallo on huovutettu käsin. Huovutuksen jälkeen värikkäät paljon on pujotettu naruun kuten helmet helminauhaan.

Olen törmännyt mattoon lukuisissa sisustuslehdissä sekä sisustuskaupoissa, ja se kiehtoo minua kerta kerran jälkeen enemmän. Sen värikkäät pallot tekevät minut kovin iloiseksi ja uskon, että laadukkaat materiaalit takaavat sen, että matto on pitkäikäinen.

kuvat: http://hay.dk/

Kunhan vaan teen ensin hieman säästötoimenpiteitä sekä keksin kodistamme matolle paikan, saapuu värikäs matto espoolaisen kotiin. Tällä hetkellä mielessä ei ole sopivaa paikkaa matolle, mutta kyllä se oikea paikka sille vielä keksitään!

2 Replies to “Pinocchio by HAY”

  1. Tosi pirteä matto :), kiitos!

    1. Hieman piristystä tähän ankeaan ja mustaan talveen. 🙂

Vastaa