Black lace

Pitsi oli ja on tämän kauden kuuminta hottia.

Työkaverini vinkkasi minulle ASOSksen valikoimassa olevasta pitkähihaisesta pitsibodysta. Muutamaa tuntia myöhemmin tilaus oli tehty, ja pitsinen body oli matkalla kohti kotiamme.

Body pääsi tositoimiin jouluaattona, jolloin yhdistin sen kaveriksi mustan kynähameen, mustan alusbodyn, punaiset huulet sekä isohkon nutturan. Body on päällä todella mukava, ja pitsi on sellaista paksua ja hieman joustavaa, joten koko ajan ei tarvitse pelätä, että milloin esim. sormus tarttuu pitsiin kiinni ja tekee siihen reiän.

Eniten bodyssä ihastuin sen takapuoleen (tai siis selkäpuoleen). Selässä on kaunis aukko, joka lisää bodyyn hieman mielenkiintoa. Hiukset oli tosiaan nostettava ylös, jotta selkäpuoli pääsi kunnolla esille.

Pahoittelen ja harmittelen kuvan huonoa laatua.. Ja myös sitä, että bodystä ei ole kuvaa edestäpäin. Itseasiassa siitä ei otettu yhtään kuvaa koko jouluna. Hässäkkää oli ilmeisesti liikaa, koska asukuvan ottaminen unohtui kokonaan. Parempia kuvia tulossa kunhan pitsibody pääsee seuraavan kerran päälle!

Vastaa