Villalahjakortti

Joululahjojen esittely olisi varmaan syytä aloittaa bloginkin puolella pikkuhiljaa. Mitään kovin tarkkaa listaa en jaksa tehdä, mutta varmaan kuvissa joululahjoja tulee vilahtamaan tässä seuraavien kuukausien aikana enemmän ja vähemmän.

Olen muistaakseni täällä bloginkin puolella valittanut sitä, että omistan kovin vähän oikeasti lämpimiä vaatteita. Samaisen puutoksen oli varmaan joulupukkikin tajunnut, sillä hyvin monesta paketista kuoriutui lämpimiä asioita – aivan kuten olin toivonutkin.

Äidiltä sain polviin asti ulottuvat villasukat, jotka hän oli omin pikku kätösin kutonut. Herra Longfield taas oli osannut ostaa silkkisen kerraston, jota toivon myös pääseväni vielä käyttämään tänä kylmänä ja lumisena talvena. Herra Longfield oli myös harrastanut omin pikku kätösin tehtyjä lahjoja, hän ei sentään ollut kutonut minulle villapaitaa, mutta itse tehdyn lahjakortin hän oli tehnyt. Lahjakortti oli tarkoitus käyttää villaisten vaatteiden ostamiseen.

Ja tottahan toki minä osaa lahjakortit käyttää! 🙂 Suuntasin heti 27.12. Stockmannin aleen, jossa lahjakortti oli muutamassa tunnissa käytetty viimeistä senttiä myöten.

Mitä sitten tarttui mukaani? Sain ostettua lahjakortilla 2 pitkää 100% villaa olevaa paitaa sekä mustan pitkähihaisen neulemekon. Tämän lisäksi suuntasin vielä lopuksi Stockmannin outlettiin, josta löysin muutamat treenihousut ihan törkeän halvalla. Niin, ja viikonloppukassin sekä neljä valkoista tyynyliinaa. Mutta koska tämän postauksen aihe on villa, perehdytään tarkemmin niihin villapaitoihin.

Löydöstä voidaan puhua tämän Filippa K:n Lambswool Boyfriend Cardi -paidan kohdalla. Väri, mitta ja malli ovat täydelliset!

Herra Longfield on jo vuosia kehunut Gantin villapaitoja, ne eivät nukkaannu kulumallakaan ja ovat muutenkin pysyneet todella hyvässä kunnossa kovasta käytöstä riippumatta. Lahjakortin avulla, sain vihdoin hommattua itselleni ensimmäisen Gantin villapaitani. Toivottavasti tulen olemaan siihen yhtä tyytyväinen kuin herra Longfield omiinsa.

Kuulisikohan joulupukki vielä yhden toiveen? Tahtoisin vähän pakkasta ja lunta, kiitos.

Vastaa