Paperihääpäivä <3

kuva: http://weheartit.com/

Meillä vietetään tänään ensimmäistä hääpäiväämme, eli paperihääpäivää. Tasan vuosi sitten päälläni oli valkoista ja ulkonakin oli kovin paljon valkoisempaa kuin siellä tällä hetkellä on.

Olemme juhlistaneet paperista hääpäiväämme koko viikonlopun ajan. Perjantaina suuntasimme Kirkkonummelle Långvikin kylpylähotelliin, jossa rentouduimme ja söimme oikein kunnolla. Uudenvuoden aattoilta aloitettiin upealla illallisella Chez Dominique -ravintolassa ihan kahdestaan, josta jatkoimme uudenvuoden bileisiin ystävien luokse.

Tänään, 1.1.2012, on jälleen aika levätä ja rentoutua nauttien herra Longfieldin seurasta. Tiedossa olisi käpertyminen sohvalle filttien ja peittojen alle. Siinä sivussa voi hyvin napostella joulun viimeisiä jäljellä olevia herkkuja sekä katsella viimeisiä Lostin jaksoja.

Rakkaudella höystettyä sunnuntaita kaikille! <3

Vastaa