Mustaa ja valkoista

Ilmattaren jouluravintolassa päälläni oli mustaa ja valkoista.

Metsästin tovin tuollaista mustaa kynähametta, jonka helma ulottuisi juuri polven alle. Lindexiltä löysin lopulta edukkaaseen hintaan tämän hameen, joka vaikuttaa kyllä ihan laadukkaalta yksilöltä. Monen tunnin istuminen ei saanut sitä pahemmin rypistymään, ja materiaali on jämäkkää ja se antaa myös hieman myöten.

paita: Gina Tricot, koru: Tous, hame&sukkikset: Lindex

Täydellinen yksilö on vielä kuitenkin hakusessa, ja sellaista lähden alennusmyynneistä metsästämään. Musta oikean pituinen kynähame kun sattuu kuulumaan minusta vaatekaapin kulmakiviin. Niitä voi hyvin siis löytyä muutamakin kappale. 🙂

Hiukset olin Ilmattareen laittanut nutturalle toiselle sivulle, ja korvissa roikkuivat lumihiutaleen näköiset korvakorut. Simppeliä, nopeaa ja tyylikästä.

Vastaa