Joulukalenteri 23: Tuunaa koirasi joulukuntoon

Meillä tuunattiin koiraa joulukuntoon monta tuntia torstai-iltana. Tuunaus jatkui niin myöhään, että jouduin ottamaan olohuoneen sohvalla välillä torkut, jonka jälkeen jaksoin taas jatkaa koiran föönaamista ja viimeisten kuvien ottamista. Koiran tuunaus on rankkaa hommaa, ainakin bodycombatin jälkeen..

Pesun jälkeen näytetään kovin ylpeiltä.

Koko homma aloitettiin perusteellisella harjauksella, turhien karvojen leikkaamisella sekä siistimisellä. Operaation ensimmäinen osa päätettiin koiraneitimme lempihommaan, eli kynsien leikkaamiseen. Pesin myös neitimme nisät topsipuikoilla, sillä niiden ympärille oli alkanut kerääntyä kaikkea ylimääräistä. Yök.

Operaation toisen osan alkaessa koiraneiti oli jo enemmän kuin kyllästynyt koko hommaan. Suuntasimme kuitenkin vielä vastentahtoisesti yläkerran pesutiloihin, jossa neiti sai täydellisen SPA-hoidon shampoineen, hierontoineen ja föönauksineen.

Koiramme turkki on pakko föönätä kuivaksi, sillä karva on niin tiuhaa, että sen uumeniin muodostuu todella helposti märkiviä haavoja, eli hot spotteja, mikäli sitä ei kuivaa suihkun jälkeen kunnolla.

Kyllä tätä karvaista neitiä nyt kehtaa kuljettaa joulunpyhinä kylissä. 🙂

8 Replies to “Joulukalenteri 23: Tuunaa koirasi joulukuntoon”

 1. Voi ei minkä näköisenä toinen rassukka on suihkussa! Ja onpa sillä ylpeä ilme noissa muissa kuvissa. Kyllä nyt kelpaa!

  1. ”Taistelen ylipainoa vastaan” -huivi vaan kaulaan ja kinkkua syömään. 😉

 2. Ihana :)! Meidän pitäisi tehdä sama homma…

  1. Mukavia tuunaushetkiä! 🙂

 3. Onpa hän nyt hienona!

  1. Nyt tosiaan kelpaa kyläillä. Taitaa neiti itsekkin tuntea itsensä hienoksi ja puhtaaksi. 😉

 4. vöi miten söpönä toinen on! 🙂 varsinkin suihkukuvissa 😀

  1. Sombrero (yksi sadoista lempinimistä) osaa olla aika söpö. 🙂

Vastaa