Joulukalenteri 20: Just add hot milk and enjoy..

Blogit ovat aivan käsittämättömiä inspiraatioiden lähteitä. Luen ja seuraan pian niin montaa blogia, etten millään ennätä/voi toteuttaa kaikkia niistä saamiani ideoita. Purkitettu kaakaojuoma kuului kuitenkin niihin ideoihin, jotka oli pakko päästä toteuttamaan.

Päätin etten edes yritä päihittää alkuperäisen postauksen tekijän kuvia ja ohjeita, joten mikäli purkitetetun kaakaojuoman ohjeet kiinnostavat, voi ne käydä lukemassa Hey Gorgeous -blogista.

Näitä purnukoita on tehty joululahjoiksi useaankin eri osoitteeseen. Suurena yllätyksenä ne eivät nyt pääse osalle saajistaan tulemaan, mutta purnukat oli vain pakko esitellä täällä blogin puolella ennen joulua.

4 Replies to “Joulukalenteri 20: Just add hot milk and enjoy..”

  1. Nämä ”purkkiruoat ” ovat mahtava idea. Itse tein lahjaksi uunia vaille valmiin pikkuleipäsekoituksen, johon saaja lisää vain kananmunan ja voita.

    1. Näinkin sun purkit! Pikkuleipäsekoitus on myös loistoidea. Lahjansaaja on varmasti iloinen. 🙂

  2. Vieläköhän lie saisin tähän vastauksen,.. Eli mikä näiden purkkien idea lopultaan on? Onko tarkoitus kaataa kaiken tuon päälle kuuma maito ja juoda mikseri, vai syödäänkö namut ensin ja sitten käytetään kaakaojauhe? Idea on ihana, mutta lopullista toimintatapaa pitää blondille selittää..

    1. Ideana on lisätä kuuma maito ja nauttia. 🙂 Kuuma maito tosin kannattaa kaataa mukiin, jonne sitten lisää itselleen sopivan määrä kaakaojauhetta, suklaata sekä vaahtokarkkeja. Yhdestä purkista riittää aineksia useampaan annokseen!

Vastaa