Joulukalenteri 15: Papá Noel de fresa & Sombreros de Papá Noel

Nyt esittelen teille jotain aivan ihanaa ja herttaista! Löysin idean yli-söpöihin herkkupaloihin eräästä espanjalaisesta blogista. Ylisöpöjä mansikkaisia jouluherkkuja tarjosin ystävilleni, joiden kanssa istuimme eräänä joulukuisena iltana tunnin jos toisenkin räkättäen tyhmille jutuille keittiössämme.

Tarjolla oli näiden herkkujen lisäksi myös tiukkaa suklaaglögiä, manteleita, rusinoita, joulupieruja, suolakeksejä sekä suklaalla kuorrutettuja hedelmäpaloja.

Käänsin Google-kääntäjällä espanjalaisessa blogissa olevat jouluherkkujen teko-ohjeet. Ne olivat minusta sen verran hauskat, että tekin saatte ne luettaviksenne.

Papá Noel de fresa (=Mansikkainen joulupukki)

Lavad mansikoita ja escurridlas hyvin. Leikkaa kärki pora joka toimii Tonttulakki. Se myös vähentää pohjaan leikkuri niin että se jää seisomaan. Me tyhjensi mansikoita veitsellä tehdään pieni syvennys täytä se kermavaahdolla. Jos haluat viihdyttää enemmän, täytä mansikoita sulatettu suklaa ja laita kermavaahtoa päälle. Laitoimme Tonttulakki ja pom-pom päällä pieni kerma. Me loppuun tämän joulun jälkiruoka asettamalla Santa Claus silmät käyttäen kahden pienen siemenet seesami, unikko tai suklaa-sirut.

Sombreros de Papá Noel (=Joulupukin lakit)

Kuumenna uuni 200 º C ja paikka voita astiaan mini muffinsseja tai brownies. Valmista brownie mix ohjeiden mukaan laatikko tai seuraa ohjeita siitä, brownies, jos haluat tehdä Pequerecetas kotiin, ja täytä onteloiden kontin 3 / 4 täynnä.

Paista 25 minuuttia tai kunnes hammastikku tulee ulos puhtaana. Vaikka annat brownies viileään, puhtaaseen porat. Kun jäähtynyt, laita mansikka päällekkäin tonttu kanssa kärki ylöspäin. Sulata valkoinen suklaa kaksinkertaisen kattilan tai mikroaaltouuni, sekoittaen 30 sekunnin välein, kunnes yhtenäinen rakenne. Laita sulatettu suklaa leivonnaiset hihassa ja tehdä rengas mansikka on tonttu, ja pieni piste päällä mansikka. Valmiina! Anna jäähtyä ja tarjoile.

Loppuun täytyy vielä todeta, että molemmat jouluherkut olivat meidän kaikkien mieleen. Suklaisessa tonttulakissa yhdistyi ihanasti suklaan, kermavaahdon sekä mansikan maku, kun taas mansikkaiset joulupukit olivat niin suloisia, että niitä ei voinut olla syömättä ilman hymyä.

P.s. Tuossa eräässä kuvassa näkyvät myös joulukuun kynteni. En tee kynsistä tässä kuussa omaa postausta, sillä joulukuu on pyhitetty joulujutuille. Tarkempia kynsikuvia siis luvassa jälleen tammikuussa.

Vastaa