Joulukalenteri 11: Joululauluja

Nyt on aika kääntää volumenapit kaakkoon ja kuunnella ihania joululauluja!

Olen koonnut tähän postaukseen omia lempijoululaulujani. Monet ovat soineet kodissamme jo vuosien ajan, osa taas on tarttunut mukaan viimeisten joulujen aikana. Joululauluja on tavattoman ihana kuunnella kotona kynttilöiden palaessa kiireettöminä hetkinä. Usein joululauluja yksin kuunnellessani kyyneleet valuvat pitkin poskia, äänihuulet tärisevät ja naapurit hakkaavat seiniä. Meillä joululauluja kuunnellaan kovalla ja mukana hoilaa aina yksi Huli, joka ei omaa kovin hyvää lauluääntä. Mutta ei anneta sen häiritä, tunnelmaan vaan pääsee niin paljon paremmin kun kantaa oman kortensa kekoon. 🙂
Kerrohan ihmeessä mikä on sinun lempijoululaulusi! Olisi kiva kuunnella uusia biisejä ja katsoa jos niistä löytyisi uusia suosikkeja.

2 Replies to “Joulukalenteri 11: Joululauluja”

  1. Roihuvuoren seurakunnan Kauneimmat joululaulut radioitiin ja tulevat eetteriin joulupäivänä klo 18.00 Yle Radio 1:ltä. Siellä oli ainakin kauniita joululauluja ja olinpa minäkin laulamassa mukana :).

    1. Kiva tietää! Laitan korvan taakse. Joulupäivänä olemme aina ihan vaan kotona tekemättä mitään, joten radion voi hyvin laittaa päälle kello 18.00. 🙂

Vastaa