Joulukalenteri 10: Pieni kuusipuu

Etupihalle etuoven viereen ilmestyi joulukuun alussa pieni havupuu sekä muutama marjakanerva. Pikkuruisen havupuun ympärille kiepautin jouluvalot, jotta myös etupihalle saataisiin hieman joulun tunnelmaa.

Täytyy toivoa, että marjakanervat jaksavat sinnitellä pitkälle talveen. Perinteisiä kanervia en kaupoista enää löytänyt, joten kokeilussa on ensi kertaa kanervien marjaiset yksilöt. Marjakanervat ovat minusta kauniimmat kuin perinteinen kanerva, mutta olen ymmärtänyt, että niiden kestävyys ei ole samaa luokkaa kun perinteisten kanervien.

Hieman minua harmittaa jouluvalojen musta johto, joka näkyy aika selkeästi vihreiden havujen päällä. Taidan yrittää vielä piilottaa johtoa havujen alle, jotta se ei näkyisi niin selvästi.

3 Replies to “Joulukalenteri 10: Pieni kuusipuu”

  1. Michael Buble’n ääni sopii todella hyvin joululauluihin =)

    1. Oi miten ihana ääni! Tämä biisi olikin päässyt unohtumaan kokonaan. Lisätään soittolistaan. 🙂

  2. Äh, sori, meni väärään postaukseen =)

Vastaa