Joulukalenteri 4: Joulukortit vuosimallia 2011

Olen jo vuosia tilannut joulukortit jonkin nettikuvapalvelun (esim. ifolor tai smartphoto) kautta. Kuvapalveluiden kautta kortteihin voi valokuvan sijaan laittaa myös jonkin kauniin kuvan. Kuvan lisäksi korttiin voi helposti lisätä myös tekstiä.

En jaksa askarrella 40 joulukorttia, mutta minua ei myöskään löydä valitsemassa ”ota 10, maksa 1 eur” -kortteja, joten nettikuvapalveluiden joulukortit sopivat minulle enemmän kuin hyvin.

Tänä vuonna korteissamme möllöttää suloinen lumiukko, joka tunnetaan paremmin nimellä The Snowman. Kortin takapuolelta löytyy lyhyt joululaulun pätkä joulun toivotteluiden lisäksi. Nimemme kirjoitimme kortteihin vielä lopuksi käsin, jonka jälkeen kortti oli aika sujauttaa kuoreensa ja toimittaa eteenpäin punaisessa postin kuoressa.

Nyt vain jäädään odottelemaan minkälaisia joulukortteja omaan postiluukkuun tupsahtaa tänä jouluna!

2 Replies to “Joulukalenteri 4: Joulukortit vuosimallia 2011”

  1. Itse teen aina omat kortit, tänään ajattelin askarrella niitä illalla.

    Joulun hittejä ovat olleet muut valokuvatuotteet; teen Siipalle aina kirjan lahjaksi saman vuoden matkoistamme. Anoppilaan menee kalenteri, jossa heidän koiransa poseeraa 12 eri kuvassa eri vuodenaikoina ja vielä kirja, jossaon kuvia vuoden varrelta.

    1. Valokuvakalenterit ovat kyllä ihana lahjaidea. Tänä vuonna yritän saada aikaiseksi vielä yhden kuvakirjan, jonka olisi tarkoitus päätyä lahjaksi. Saa nähdä ennätänkö, valokuvakirjat pitää tilata viimeistään 12.12. jotta ne ehtivät pukinkonttiin.

Vastaa