Joulukalenteri 2: Rakas Joulupukki

Minä olen Huli ja asun Espoossa. Olen ollut tosi kiltti ja reipas tänä vuonna!

Olen käyttänyt hammaslankaa joka aamu ja hammaslääkäritäti oli sitä mieltä, että hampaissani oli vähemmän hammaskiveä kuin viime vuonna. Niin ja minulla ei taaskaan ollut yhtään reikää. Olen myös ollut hyvä ja kiltti vaimo ensimmäisen avioliittovuoden ajan, ja toki aion jatkaa samaa rataa myös tulevina vuosina. Niin ja puhtaita vaatteita en jätä koskaan lojumaan sinne tänne, vaan viikkaan ne heti nätisti kaappiin. Silittämisestä en pidä kyllä vieläkään.

Toivelistalla olisi jokatapauksessa tänä vuonna seuraavanlaisia asioita.

Kaiken tämän lisäksi toivon myös joulurauhaa koko maailmalle!

Jos muuten luet blogiani enemmänkin, kannattaa lahjoja varten katsoa myös postaus, jossa kirjoittelin muista ostoslistalla olevista asioista.

Ja se on pakko vielä lisätä, että herkkuja en halua. Olen tehnyt ison työn päästäkseni normaalipainoon, ja en todella halua kovasti lisäkiloja joulun aikana. Itsekuri ei ole vielä niin hyvällä tasolla, että voisin jättää kaapissa olevat suklaat lojumaan sinne.

Toivottavasti näemme aattona! Jätän kuitenkin varmuuden vuoksi keittiöön suklaakeksejä ja jääkaappiin maitoa sinua varten.

Hyvää Joulua rakas Joulupukki!

 

Vastaa