Lähtölaskenta Jouluun

Huomenna se vihdoin taas alkaa – lähtölaskenta Jouluun!

Blogin puolella keskitytään joulukuussa vain jouluisiin asioihin, muut asiat jätetään suosiolla joulun jälkeiselle ajalle. Blogissani starttaa huomenna – 1.12.2011 – joulukalenteri, jonka tarkoituksena on käsitellä jouluisia asioita aina jouluaattoon asti! Tiedossa olisi joulupaketteja, jouluruokaa, jouluherkkuja, joulumusiikkia, joulukoristeita, kynttilöitä sekä kaikkea muuta jouluun liittyvää. Toivottavasti saan jouluisen lämpimän tunnelman välittymään myös sinne ruutujen toisille puolille. Tästä se sitten lähtee!

Tervetuloa mukaan virittäytymään joulun aikaan
Meanwhile in Longfield -blogin seurassa!

”Pikkuinen tonttu hyppeli näin
jalassa tossut väärinpäin.
Pikkuinen tonttu huuteli näin:
Tästä se joulu alkaa!
Tip tap, huuteli näin,
tip tap, huuteli näin:
Tästä se joulu alkaa!”

Vastaa