Ponnarit, pinnit, klipsit ym. järjestykseen ja heti

Olen metsästänyt jo pitkän tovin sopivaa säilytyspaikkaa ponnareille, pinneille ym. hiusjutuille.

Eräänä päivänä pyörin päättömänä Prismassa, tarkoituksenani vain tappaa aikaa ennen PhotoShop-kurssin alkua. Mutta pitihän se taas arvata, että juuri näillä kerroilla eteen osuu ne asiat joita varten on kuluttanut tunteja nettikaupoissa ja tuhansia askeleita ihan oikeissa kaupoissa.

Eteeni siis tupsahti täydellinen yksilö omiin tarpeisiini. Laatikostosta löytyy kolme eri koloa, joista yhdessä on kaikki ponnarini sekä hengettömät pinnit (omassa pienessä rasiassaan), toisessa kaikki nipsupinnit ym. klipsit, ja kolmannessa lojuu kasa erilaisia ja -värisiä nauhoja, joita tungen hiuksiini aina silloin tällöin esim. ponnarin päälle koristeeksi. Sain myös herra Longfieldin jättämän lapun kivasti esille. Löysin kyseisen lapun eräänä aamuna meikkieni seasta. Se oli aika suloinen ja sai hymyn huulille koko päiväksi.

Laatikosto ajaa asiansa, kaikki hiusjutut säilyvät siellä hyvässä järjestyksessä eivätkä ne kerää pölyä.

4 Replies to “Ponnarit, pinnit, klipsit ym. järjestykseen ja heti”

    1. Yes it is!

  1. oi, kuinka kätevä….
    Oon ikuisuuden tuskaillut pinni-pompula-nipsu-jne… -ongelman kanssa. Tuollainen laatikosto ei itse asiassa ollut tullut pieneen mieleenkään… pitänee ehkä ruveta katselemaan vastaantulevia laatikostoja sillä silmällä. Kiitokset siis hyvästä ideasta 🙂

    1. Oleppas hyvä! Olin muuten todella lähellä ostaa samaan tarkoitukseen sellaisen tee-säilytyslaatikon. Siinä olisi ollut myös monta pientä koloa joihon näitä pinnejä ja muita hiusjuttuja olisi saanut hyvin laitettua. Törmäsin kuitenkin tähän, ja se pääsi tällä kertaa kotiin asti.

Vastaa