Tsupatsup

Törmäsin Tsupatsupiin ensimmäisen kerran jo vuosia sitten Kööpenhaminen lentokentällä. Tämä suloinen karju jäi kummittelemaan mieleeni ja nimensä se sai toisella tapaamiskerrallamme tämän kesän Kööpenhaminan reissun aikana. Kaupan hyllylle se vielä tuolloinkin jäi, vaikka haikea hetki se olikin..

Onneksi kuitenkin omistan maailman parhaan aviomiehen. Viimeisimmän työreissunsa lennot hän nimittäin suunnitteli niin, että pääsee ostamaan Tsupatsupin minulle tuliaiseksi! Kuinka suloista. Tämä syksy on ollut todella rankka töiden takia, joten Tsupatsupin oli määrä piristää oloani. Ja voi, sitä se kyllä teki möllöttäessään eräänä aamuna meikkipöydälläni!

kuva: http://www.zuny.info/

Tsupatsup kuuluu lukuisten muiden suloisten eläinhahmojen kanssa Züny-nimiseen tuoteperheeseen. Lähinnä nämä eläinhahmot ovat tarkoitettu esim. ovistoppereiksi, mutta ne sopivat ihan yhtä mainiosti sisustuselementeiksi vaikka kirjahyllyyn.

Nettisivuilla Zünyn moton kerrotaan olevan: Make your life funny and easy. Ainakin minut Tsupatsup saa aina iloiseksi. Erityisesti minua hymyilyttää Tsupatsupin valkoiset poskikarvat, jotka ovat kuulemma oikeasti torahampaat. Minusta ne näyttävät kuitenkin enemmän poskikarvoilta, joten ne ne silloin myös ovat!

3 Replies to “Tsupatsup”

  1. toi on niin ihana, näin ton jossai sisustuslehdessä just 🙂

    1. Kiitos! 🙂 Minunkin sydämen se on varastanut ihan täysin.

  2. […] vieraiden kanssa ja silloin täytyy sillä ehdottomasti olla suussa jotain esiteltävää. Yhden ovistopperin ja koristekävyn jälkeen keksimme ottaa esiin Kodan lelut, joilla se itse ei enää niin leiki. […]

Vastaa