Jenniferin pipo

Törmäsin näihin upeisiin kuviin Jenniferistä Zimbion sivuilla jo kauan aikaa sitten. Jenniferin rento tyyli ja kaunis naama olivat vissiin jääneet kummittelemaan päähäni, sillä kun tajusin, että talvi on tuloillaan, palasivat nämä kuvat uudestaan mieleeni.

kuvat: http://www.zimbio.com

Ihailen ja jumaloin Jennifer Lopezia hyvin paljon. Ihan jo tästä syystä aloin metsästää tuollaista tupsupipoa kaikista mahdollisista kaupoista. Eteeni tupsahti etsinnän aikana kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa, joista kuvat tuossa alla. Molemmat pipot ovat peräisin ihanan KN-Collectionin mallistosta. Samaisen yrityksen pipoja olen ihaillut ja testaillut muutamillakin eri messuilla.

kuvat: http://www.kncollection.fi/

Olin ensin sitä mieltä, että ostan Mona-pipon. Muutaman viikon harkinnan jälkeen tulin kuitenkin toisiin aatoksiin, ja loppujen lopuksi tilaukseen lähtikin Mandi-pipo. Mandi-pipossa mietitytti ensin nuo poikkiraidat, mutta kun silmä niihin lopulta tottui, alkoivat ne näyttää oikeastaan oikein hyviltä. Mona-pipo jäi lopulta laskuista pois sen takia, että minua alkoi mietyttää pipon löysyys. Tupsun täytyy ehdottomasti näkyä pään päällä, ja voi olla, että Mona-pipossa tupsu jää hieman tuonne takaraivon päälle piiloon. Mandi-pipossa tupsu on koko ajan terhakkaasti esillä. 🙂

Kumpikaan pipoista ei ole ihan samanlainen kuin Jenniferin pipo, mutta minä ihastuin ihan suunnattomasti tuohon tummanruskeaan tupsuun, joten uskon, että tämä pipo on juuri sopiva minulle.

Postausta piposta luvassa vielä uudemmankin kerran, kunhan postimies Pate sen vain minulle ensin toimittaa.

6 Replies to “Jenniferin pipo”

 1. Prinsessa Victoriallakin on tupsulakki: http://www.uusimusta.fi/etusivu/2011/2/22/prinsessa-ja-puoli-kettua.html, tosin Ruotsin eläinaktivistit älähtivät kuulemma turkistupsusta. Minäkin sain lahjaksi samankaltaisen harmaan tupsulakin, mutta koiramme piti siitä ilmeisesti vielä enemmän kuin minä, sillä nyt myssy on ilman tupsua ja revitty tupsu roskiksessa :(, oikea turkis on koiramme mielimateriaalia :D.

  1. Mä en ollut yhtään tietoinen, että tupsupipo on talven must-juttu. Äh, nyt mua vähän ärsyttää jos kaikilla muillakin on tupsupipo.. Tätä pipoa ei kyllä voi unohtaa lattialle, meidänkin harmaa kaveri osoitti suurta mielenkiintoa sitä kohtaan kun sen postista hain kotiin. Nyt pitää vain odottaa lunta ja kylmiä ilmoja, että pääsen käyttämään suloista tupsupipoa!

 2. Onneksi se on vasta Ruotsissa in-juttu ja tuloillaan vasta Suomeen :). Mun mies on työnsä kautta niin merkkitietoinen ;), että osasi hankkia mulle sen sitä kautta.

  1. Hyvä! Saan siis vuoden verran köpötellä yksikseni tupsupipo päässä. 🙂

 3. Ihana pipo!!!

  Itsellänikin pipohankinnat edessä. Viime talvena ostin ihan älyttömän kivan valkoisen karvalakin ja muhvin (!!), mutta en ole päässyt niitä vielä käyttämään (ja esim. asiakastapaamisella varsinkin muhvi saattaisi herättää hilpeyttä ;), mutta lisää pitäisi löytää ja äkkiä – kaikkia erilaisia ja erikoisia! =)

  Mistäs verkkokaupoista muuten tilailet? Ehkäpä löytyy jotain uusia =)

  1. Mun piti kanssa tilata häihin muhvi (häät oli siis talvella), mutta se karvainen kangas mistä niitä tehtiin oli loppunut, joten muhvi jäi saamatta..
   Ja mä käytän aika paljon ihan näitä perinteisiä nettikauppoja; ellosta, halensia, ebaytä, brandosta, heppoa, asosta ja amazonia. Sitten aina silloin tällöin muita jos niistä sattuu löytymään sitä mitä tarvitsee. Vaatteet, kengät ym. ostan yleensä kaupoista, sillä tykkään vaatteiden kokeilusta aika paljon. 🙂 Tosin outnettiä seuraan paljon, mutta mitään en ole vielä koskaan sieltä saanut tilatuksi.

Vastaa